bugün

evlenmeden olmaz diyen sevgili

günümüzde çok insanın içine dert düşürmüş, ne hayalleri ve planları yıkmış sevgilidir.

türk erkeğinin ilişkilerinin merkezine oturttuğu seks kavramı yüzünden bu sevgili türü devamlı aşağılanmış ve her türlü hakarete maruz kalmıştır. ha evet kendini saçma sapan kurallara ve hatta dedikodulara bağlayarak, yalanlara inanarak yaşamaları sonucu bu bahsi geçen sevgili türünün bir örneği olanlara diyecek hiçbir şeyim yok. fakat kalanlarının da buna katılmamasıdır isteğim.

zira bu sevgiliden ayrılmalısınız eğer amacınız sırf seks ise. ve ilişkinin amacı seks ise. fakat gerçekten seviyorsanız ve seviliyorsanız bu sevgili ile herşeyi açıkça sorarak ve anlatarak tartışmalısınız. bok atıp hemen 'istemiyor', 'sevmiyor' demek yerine bunu yapmak daha mantıklı değil mi?

bahsi geçen cümleyi kuran sevgili yobaz olmak zorunda değildir, kendisini saçma sapan kısıtlamalara sıkıştırmış olmak zorunda da değildir. sadece seks yapabilmeyi özgürlük olarak görüp, hormonlar yüzünden delice onu savunmayalım. seks yapmaya karar vermiş bir kız kadar seks yapmamaya karar vermiş bir kız da özgürdür.

ayrıca bu kızın bu duruma gelmesi ve bahsi geçen cümleyi kurması da sayın abazan kardeşlerimin ve sayın seksomanyak kardeşlerimin yaptıklarının sonucu olabilir. zira kız kendisini özel hissetmek ve bu zamanı tamamen rahat olacağı bir zamana taşımayı bu yüzden isteyebilir. afedersiniz 'nasıl sikmişim onu bağırta bağırta'vari cümleler ile 'aşk' hayatını ortalığa döken insanların varlığı da bu kızın yaptığını insanın ister istemez desteklemesine yol açıyor.

sonuç itibari ile; sadece belli kavram ve yargılara bağlı kılınmaması gereken, kendince sebepleri olabilen sevgilidir bu sevgili. ha diyorsanız ki o kadar sevmiyorum, hayatımda tek kaplayacağı yer yatağımdaki kadar, siktir ediniz dostlar, kız mı yoktur. ha diyorsanız ki seks aşktan önemli değil, buna sıkıca sarılınız. ha bu arada o sıkıca sarılmadaki 'sıkı' kelimesini fazla abartmayınız. herşeyi dengeli yapabilmektir önemli olan. sonra gidip de bu sevgili değişir önüne gelene veren sevgili olursa gelip ağlamayın, kendi yeteneksizliğinizdir. herşeyin dengesini kurmalı ve bu dengeyi kurarken de biraz olsun aşkı bir kenara bırakmanız gereklidir ilişkinin sağlığı için.