bugün

2 ağustos 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı

beşiktaş'ın söke söke -ö yerine başka harf de koyabilirsiniz tercihe bağlı- 2 kupayı da alıp hak ederek geldiği, fenerbahçe'nin ise tüzük vasıtası ile yerleştiği final karşılaşmasıdır.

tüzükte "lig 2.'si" yazsaydı sivas olacaktı.

neyse, holigan formamızı giymemizi zorla istiyorlar arkadaş tüm bilgisizliklerine rağmen!

hâlâ zannediyorlar ki, "o iki yıldızı haluk ulusoy verdi" haluk ulusoy'u sevmem ama arkadaşlarda ulusoyfobia var ya? ötüyorlar!

o haluk ulusoy ki, o iki yıldızın verilmesine en fazla karşı çıkan adamdır. federasyon beşiktaş'a yıldız vermedi. o sebepledir ki, 100. yıl formalarımızda sezonun yarısına kadar protesto olarak "yıldız" yoktu!

ha bilgisiz civciv yıldızları kim verdi biliyor musun? uefa hatta açılımı da şöyle oluyor; union of european associations.

türkiye futbol federasyonu ligin 1959 yılında "milli lig" adıyla başladığını savunmakta ve uefa'ya da direnmekteydi o dönem.

uefa da şunu belirtti, "sen bana 1957'de ve 1958'de beşiktaş jimnastik kulübü'nü türkiye ligi şampiyonu ünvanı ile türkiye'yi temsilen göndermişsin ve bu takım şampiyon kulüpler kupası'nda oynamış. eğer sen o tarihte liginin olmadığını iddia ediyorsan, ne hakla bana bu takımı gönderdin ve ben bu takımı turnuvamda oynattım?" böyle bir cevapla karşılaşınca tff, beşiktaş'a hiç istemediği halde, "tüzüklere istinaden" yıldızları vermek zorunda kalmıştır.

anladın mı bilgilenmeden, araştırma yapmadan kafasına göre yorum yapan bilgisiz civciv.

aferin, otur sıfır!