bugün

kabe nin yıkılması

kıyametin on büyük alameti'nden birisidir. buna göre; kıyamete yakın bir zamanda, kabe siyahi afrikalılar tarafından yıkılacaktır. hz. muhammed, bir hadis-i şerifinde kabe'yi bilal-i habeşi'nin kavminin yıkacağını söylemiştir.

geçmişte batı tarafından kaynakları, yaşam alanları ve insan gücü sömürülen afrika kıtasında, günümüzde geride kalan insanlar ya yaşlılar ya çocuklardır. bu insanlar büyük bir yaşam mücadelesi vermekte ve ölümle burun buruna yaşamaktadır. düşünün ki çocuğunuz açlıktan ölmek üzere ve sizinle aynı dinden olduğunu söyleyen arap şeyhleri, kahvaltısını pariste, öğle yemeğini new york'ta akşam yemeğini londra'da yiyor. futbol takımları satın alıp, buralara milyarlarca dolar döküyor, plazalar, gökdelenler diktiriyor, sizi sömüren batıyla "al gülüm ver gülüm" ilişkilere giriyor. zevk ve sefa içinde lüks bir yaşam sürüyor ama size din kardeşi olmanıza ve ölümle burun buruna olmanıza rağmen yardım etmiyor...

bu insanlar batı'nın kendilerine zulüm yapmasını yadırgamıyorlar, hatta bunu normal ve doğal görüyorlar. asıl müslümanların kendilerini görmezden gelmelerine ve kulak tıkamalarına, yardım eli uzatmamalarına kızgınlar.işte büyük olasılıkla bu kızgınlık, ileride bu alametin gerçekleşmesine sebep olacaktır.

bu alamet henüz yaşanmamıştır.