bugün

ingiltere gibi bir ülkenin eurovisionu sallamaması

öncelikle şunu yazmak istiyorum aslında başlık ;

ingiltere gibi müziğin doğduğu yer denebilecek bir ülkenin eurovisionu sallamadığı gerçeğini fark edemeyen bünye

olacak idi, ancak gel gör ki 150 karakter izin verseler anca yeterdi.

efendim diyeceğim şudur biz her sene kendimizi allahım ne olacak, kim seçilecek, ne giyecek ingilizce mi türkçe mi diye kasarken, adamlar ki belirteyim ingiliz hayranı falan değilim bilakis gıcık olurum olmamam lazım aslında bu da doğru bir davravış değil * ama bakınız bu ingilizlerde beatles mı dersin Elton John mu dersin yok güncel olsun dersen Amy Winehouse mu dersin yok punk diyosan blur mu dersin, artı daha efsane neler neler var. adamlar bir tanesini çıkarıyor mu? gerçi atıp tutmak istemem onseneler öncesini bilmiyorum ama daha küçüklüğümüzden beri biz deli aşkının sonu var mıdır diye sormadan severim seni ile mutluluktan delirirkenden beri görmedim ben adamlarda bunlardan birini kullanan. umursamıyor artık çünkü o kadar da mühim değil.

yani bir şov bu ne yazık ki biz yunanistan a puan yağdırsak da senelerce, onlar bize yağdırmıyor böyle böyle daha kardeş olmuyoruz ben tanıtım olayına da inanmıyorum çok, tabiki televizyon herkes izliyor falan ama adam gelsede turist olarak sağolsun magandalarımız geri kaçırıyorlar.

uzun lafın kısası eğer ki okuduysan okuyucu, kendimizi paralamaya gerek yok böyle böyle bizi avrupadan sayıyorlarmış gibi oyalıyorlar biz de salak gibi, aman tanrım bu sene kim katılsın ne söylesin diye çıldırıyoruz. gerçekten bir girse afedersin ağzımıza mıçacak rakiplerimiz olmuyor ama biz gerçekten kaliteli adamlarımızı oraya salıyoruz bu da daha beter değer düşürüyor uluslararası alanda. *
ama tabi burda önemli olduğu için bizimkiler sallamıyor rezilliği çünkü turkcell reklamı, pepsi reklamı gırla gidiyor. ben olsam bende sallamam zahir.

bu kadar uzun yazı okunmuyor biliyorum ama yine de uzatayım şimdiden gaza gelecek bünyeler için , hiçbir hakaret yada aşşağılama yazmadım gerçekleri de bir düşünelim diyerekten yazdım.

ikincisi de ; kurban gelseydi şöyle salına salına lambaya püf de söyleseydi bütün laflarımı da yutarmıydım acep o zaman saygı duyardım belkim, ama bak hak eden yapmıyor. *

edit: okumadan etmeden başlığa göre eksileyen mal sana burdan efsane hugocuyu hatırlatıyorum.

son edit : an itibari ile bize 12 puan geldi birleşik krallıktan.