bugün

26 nisan 2009 eskişehirspor beşiktaş maçı

eskişehirspor'lu futbolcuların elinden geldiğini yaptığı, ama beşiktaş'a 2-0 yenildikleri müsabaka. şampiyonluk yarışı veren bir takımın normal sonuçla kazandığı bir müsabaka kısacası.

eskişehirspor bundan bir hafta önce deplasmanda ankaragücü ile yaptığı maçı 3-2 kaybetmişti ve en önemli savunma oyuncusu el saka bu maçta kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı.
vanja ivesa da ankaragücü maçında ufak bir sakatlık geçirmişti, rıza hoca ise ne olur ne olmaz diye vanja ivesa'yı ilk onbire almadı.

beşiktaş cephesi ise oldukça rahattı, oyuncularda hiç panik havası yoktu. kendilerine güvenerek oynadılar ve sonuca rahat gittiler.

kendi gözlemlerimle tekniğin kendini gösterdiği, hızın düşük olduğu bir müsabakaydı.
eskişehirspor denince taraftarından bahsedilmez mi ?
düş sokağı sakinleri grubunun sevdan bir ateş şarkısı ile hoş bir koreografi yaptılar. kısacası taraftar yine olduğu gibi on numaraydı.

http://www.ligtv.com.tr/V...oHaber/?r=1&hid=55717

beşiktaş taraftarları eskişehir'den mutlu ayrıldı, eses taraftarları ise biraz üzgündü.

edit: yazmayayım dedim ama olmayacak böyle, ikinci golden sonra "eses kümeye" diyen "leş kargaları" ve "akbabaları" maçtan sonra az daha şimşek çarpacaktı.

maçtan önce dostluk görüntüleri sergileyen, istanbul takımı olmasına rağmen milli mücadelede büyük anlamı olan beşiktaş'a saygı duyan eskişehirspor taraftarını kızdırmak için gelen "leş kargaları" ve "akbabalar" şimşek çarpmadan, yani kömürleşmeden şehirden ayrılmışlardır.

bu arada eskişehirspor taraftarına yabani diyen öteki taraftarlara sorum şu, istanbul'da az mı anadolu takımı tartaklamadınız lan siz ?

inadına anadolu.

ha bu arada eskişehir valiliği bileti olmayan beşiktaş taraftarını şehir içine sokmamış, en azından belediye işçilerimiz daha fazla "leş kargası" ve "akbaba" toplamak zorunda kalmadı.

gerçek kartalizma ise eskişehir ile tokalaşarak ayrılmıştır.