bugün
- japonya17
- gürcistan25
- kırgızistan8
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- alison blaire2
- ctrlx22
- çin8
- latin atasözleri6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin12
- geceye bir şarkı bırak17
- yeni yazarlara öneriler3
- geceniz nasıl geçiyor7
- ağlamamak için kendini tutmak11
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması2
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- hewal ebo18
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- kuran da namaz yok21
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- antalya şu an 28 derece4
- tez yazmak4
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- lahmacunu elle yiyen kız14
- cep telefonu4
- sözlük sağ baştan saysın2
- ilgi isteyen kız16
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- isveç3
- içim yanıyor be sözlük7
- sinem dedetaş'ın gözaltına alınması2
- on ikinci neslin ezik olması2
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- yalnız yaşamak5
- ispanya3
- almanya10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- asla yapmam denilen şeyler4
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- hikayeyi devam ettir52
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- asansörde kalmak7
- e'e f e6
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- kahvaltıda kavurma yiyen kız tatlılığı9
- yukarı kattan gelen ahh sesi10
genelde ilaç mümessili,*, dandik bir firmada pazarlamacı, kredi kartı pazarlayan sözüm ona bankacı *, hatta bankacı olan kişilerdir bunlar .. öğlenleri avmlerde ticertlarında ki paracıklarla, bayan iş partnerlerine kahve falan ısmarlayıp, komplimancılık falan yaparlar; kompliman yaparkende hava atarlar şöyle ki: " geçen benim roleks saat; armani gömleğimin manşetlerini aşındırdı" *.. bayanları ise daha bir fenadır ..koca kıçlarına bakmadan daracık etek giyer, bir üst düzey yönetici kapaklamak için, bunu bir de diz üstüne çekip arz-ı endam gösterirler .. aynı familyadan oldukları için onlarda benzer hava atma türevlerini kullanırlar; mesela : "geçen sene biz bodrumdaydık . çok eğlendik . berkcanın arabası ile gittik . ne çok benzin harcıyor *ferrrari inanamazsın banu". tabii kızmamak lazım bu tiplere.. çünkü yurdum networları, pradaları, beymenleri, mangoları, fabrikaları, altınyıldızları * bu var sayılan ve özenilen genel müdürlerden çok, bunlardan kazanıyor.. yani ekolojik dengenin devamlılığı için bu familyanında varlığına ihtiyaç var .. yoksa bu saydığımız sülükler yaşantılarını sürdüremez..aç kalırız maazallah..
edith medith değil: bir önceki entrym de daha bu sözlükte yazmayacağımı beyan ettim .. ama biraz düşünüp bir kaç bira ile bu vucud-u şehri şenlendirip, beyne de fosfor salgılayınca dağa küsen tavşan olmak yerine, üreyip, böyle dandik başlıklar açıp, ilgisiz ve apolitik olmayı uygun gördüm..şimdiden hoş bulduk güzel apolitik kardeşlerim..gazamız mübarek ola saldırın..
edith medith değil: bir önceki entrym de daha bu sözlükte yazmayacağımı beyan ettim .. ama biraz düşünüp bir kaç bira ile bu vucud-u şehri şenlendirip, beyne de fosfor salgılayınca dağa küsen tavşan olmak yerine, üreyip, böyle dandik başlıklar açıp, ilgisiz ve apolitik olmayı uygun gördüm..şimdiden hoş bulduk güzel apolitik kardeşlerim..gazamız mübarek ola saldırın..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar