bugün

yay burcu kadını

güzel, seksi, olabildiğince feminen, narsist, bazen paçoz, bazen agresif, heyecanlı, çapkın, edepsiz, esprili, uçarı, doğru kişiyi bulduğunda bir köpek kadar sadık kadın.

şimdi efendim ne yalan söyleyeyim kendi burcum diye demiyorum en güzel burçtur bu. kadınlarının bi çapkınlığı nam salmıştır. doğrudur esasında. kendime bakıyorum da hak vermeden edemiyorum. bu yay burcu kadınları gördüğüne aşık görmediğine bulaşık tiplerdir. gördüğü her filmde aşık olacak bir celebrity bulabilirler. yolda yürürken, cafede otururken beğendiği bir tip olursa kesmekten utanmazlar. yay burcu kadını tehlikelidir. aşık olduğunda kolay unutamaz. terkedilmeyi hazmedemez. egosuyla ilgili sorunları vardır çoğu zaman. güzel veya seksi olduğunun (her ikisini de söyleseniz fena olmaz aslında) * söylenmesine bayılırlar. bazen de o kadar sıkıcı olurlar ki zorla iltifat ettirirler kendilerine.

istedikleri zaman salon kadını olup, istediği zaman da oğlan çocuğu gibi dolanır bunlar. esasında kendi ruh hallerine bağlıdır yapacakları vs.. ilgi çekmek istediği gün, herkesi kendine baktırabilir. erkekleri, tahrik etmekten hoşlanır. erkeklerin kendisiyle ilgilenmesi, ona küçük bir kedi muamelesi yapılması çok hoşuna gider bazen.

özgürlüğüne düşkün bir kadın olduğundan nasıl erkeklerden hoşlandığını kendi de bilmemektedir. bazen maço bazen de light erkek sevdalısı olur çıkar. kıskanılmayı sever her kadın gibi. en karmaşık ruh haline sahip kadınlardandır. bir anı bir anına uymayabilir. gülerken ağlayabilir mesela ne bileyim.. manyak bu! *

bazen konuştuğu lafa dikkat etmez ve sıçar batırır her yere. o kadar patavatsızdırlar ki "evet lan ben cidden malım yani" diye itiraf ederler kendilerine. hoşlandığı bir erkek olduğunda flört etmekten çekinmez. ilgilendiğini rahatça belli eder. istediği bir erkek olduğunda onu elde etmek yay kadını için gayet kolaydır. hatta bunu bir oyun gibi algılar.

yay burcu kadını anlatılmaz yaşanır anacım. daha ne diyeyim ki? vereceğim yay burcu örnekleri durumu özetleyecek zaten..

(bkz: britney spears)
http://i177.photobucket.c...allpaper.jpg?t=1239532792

(bkz: scarlett johansson)
görsel

(bkz: Christina Aguilera)
görsel

(bkz: elisha cuthbert)
http://i23.photobucket.co...rt01edit.jpg?t=1239533105

(bkz: Daryl Hannah)
görsel

(bkz: Milla Jovovich)
görsel

(bkz: Sophie Monk)
görsel

(bkz: Taylor Swift)
görsel

(bkz: Katherine Heigl)
görsel

(bkz: Jennifer Connelly)
görsel

(bkz: Julianne Moore)
görsel

(bkz: Tyra Banks)
görsel

(bkz: Katie Holmes)
görsel

edit: resimlerden biriyle alakalı düzeltme yaptım.
güncel Önemli Başlıklar