türkiyelilik

dna testine girersen işin içinden çıkılmaz, dahası bu bildiğin kafatasçılıktır. demokrasi falan derken gittiğin kapı nazizme açılıyor bilmem farkında mısın.

türklük bir bilinç işi olmalıdır, ırka bağlanamaz. diğer türk yurtlarıyla bile ırktan ziyade kültür bağını gözeterek iletişim kurmalıyız. sersem ülkücüler bile ırkçılığı yıllarca ayıp bildiler.

o yüzden biri hayvandan ayırt edilecek kadar bilince sahipse ve "türk'üm" diyorsa başımızın üstünde yeri var. bunu diyemeyenleri bile vatandaşlık hukukunu hiçe saymayıp yasalara uygun davrandıkça benimsemek ve haklarını savunmak gerekir.

ha türk ve türkçü birisi durup durup provokasyon yapıyorsa da ayıp ediyordur. insanları ötekileştirip ulusal birliğimizi tehdit etmemesini böylelerinden rica ederiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026