bugün

ecevit denince akla gelen şeyler

devlette hırsızlık yolsuzluk akraba kayırma gibi şeylerin olmamasıdır. hırsızlar yolsuzlar torpilliler eceviti sevmezlerdi normaldir.

adamın ilk iktidarında kıbrıs barış harekatı yapılmış ada emperyalist destekli eoka gibi vahşiler sürüsünden kurtarılmıştı. bunların yaptıkları katliamlar en geri zekalı en yalaka insanın bile yüreğini acıtır.. akabinde normal olarak köpekleri etkisiz hale getirilen emperyalistler ülkeye korkunç bir ambargo uygulamışlar. neticesi de yoksulluk olmuş. ancak hiçbir şey "vatan toprağının" işgal edilmesinden ve "türk vatandaşlarının" katledilmesini önlemekten önemli değil vatansızlar bunu anlayamaz.. bazı geri zekalılar kıbrıs barış harekatını erbakan yaptı deyip harekatın sonucu olan ambargolardan ise eceviti suçluyor. bu kadar salaklık fazla..

ikinci iktidarı koalisyon hükümeti. ecevitin artık iyice yaşlandığı dönemler. hükümetin başında görünen ecevit ancak ülkeyi yöneten aynı şimdiki gibi arka planda bahçeli. vatansızlar bilmezler ecevit türkiyede sevilen ve sayılan bir siyasetçi idi o yüzden onu ön plana oturtup kendileri arkada devleti yönetmeye çalıştılar ama beceremediler. tam da onların istediği gibi oldu bugün bu vatansızlar bahçeliye veya mesut yılmaza zerre laf söylemeyip eceviti suçluyorlar. adamın ikinci iktidarında da malum 99 depremi oluyor ülke zaten kısıtlı olan kaynaklarını hepten yitiriyor.

bu ülkede yaşamayıp bu ülke hakkında sürekli konuşmak neresinden bakarsan bak ahmakça. ulan tüm hayatımız bu ülkede geçti 99-2002 arası ben yetişkin bir bireydim 2001 de askere gitmiştim misal ben bunlar kadar ahkam kesmiyorum her boku biliyormuş gibi ötmüyorum çok enteresan ya..
© copyright 2005 - 2026