bugün

reis

Nereden çıktı bu ay? Nasıl da hesapsız plansız destek atıyor diye düşündü ve bolluk yağdırdı. Hayatında belki de en yakını olacaktı. O kadar istiyordu ki ay ile kardeşten yakın ilişki kurmayı. Sonra ay beni kandırdı deyip ceza üstüne ceza verdi. Kimsesi kalmadı. Eski yalnız günlerine geri döndü. Ayı ne zaman kaybetti? Bir mahallenin dosyasını kapatıp ceza verdiğinde mi? Maddi sözlerini sürekli yan çizdiğinde mi? Yoksa kalbini" yıllar önce öldürdüğünde mi? Belki de hepsi. Gerçek olan bir şey var ki hala kimsesiz.

Geçen seneyi boş geçtim, bu sene artık bir şeyler kazanmam lazım. indirim, iltimas, torpil de istemiyorum. Kendi gerçek varlığımla alıp satmam lazım.

iki: ağır suç işleyenler hariç alt gruplarda kimse zarar görmeyecektir.

Herkes vurkaç yapıp iğneyi batırıp kaçınca fazla kişi zarar görüyor. Ama onun haricinde olay birkaç kişi etrafında dönüyor. Bana tepkili olan kim? Madem aileler bu kadar tepkili kadınlar, genç kızlar niye haftada 2 defa vücudunu sergiliyor. Hem teplilisin hem de ilişki kurmak istiyorsun.

Yıllarca akrabaların eski kıyafetlerini giyerken yanlış hareketlerim var diye ceza verdiniz, maddi ceza. Şimdi namaz bitiyor, kuran başlıyor. Kaldı ki çalıp çırpma niyetinde değilim, parası neyse vereceğim.
© copyright 2005 - 2026