bugün

fenerbahçe

an itibariyle transfermarkt verilerine göre kadrosunda 25 tanesi yabancı olmak üzere 42 oyuncusu bulunan kulüptür.

sidiki cherif, coventry'ye gidecek sanırım. fred de ayrılmış olmalı. 10+4 yabancı kuralı varken ellerinde kurala uyan bir tek nene kaldı.

ismail kartal "yabancı kuralı uygulanmayabilir, hiçbir kulüp istemiyor" diyerek ateşi yaktı. yorumcuları da algı yapıyor yabancı kuralı değişsin diye. geçen sezon okan buruk 10+4'e muhalif kalınca hacıosmanoğlu hemen ters cevap vermişti. eğer bu kural değiştirilirse 1 tane bile fenerli mağdur edebiyatı yapmasın bir gram yüzleri varsa.

patır patır sözleşme fesihleri gelecek. zararına ziyanına 12 milyonluk diego carlos, 11 milyon maaşlı ederson, oosterwolde, mimovicler vs. gönderilecek. o zaman göreceğiz uzay takımı feneri.
© copyright 2005 - 2026