bugün

kredi çekip ahbap'a bağış yapmak

Işıklı sanatçımıs Haluk lefent in söylediyi ismir marşını dinlerkene aklıma gelen durumdur nonoşlar. Marşı dinlerkene duyğulandim zira, ayol şu adama etmediklerini bırakmadılar, suçu ne, debremzede fatandaşlara yardım etmek. Allahin belaları, başka şekilde lansman ediyo tabi, neymiş Haluk vakti zamanında çeklerini, senedlerini felan ödiyememiş, ahbapi kurmuş gelen paralarlan kumar oynamış, 390 milyon tale kaybetmiş falan fismekan. Ya adam ticaret adamı, para nası kazanılır biliyo, çalışmış kazanmış, 390 milyon kaybetmiş, ne var bunda. Yine çalışır, yine kazanır, önemli olan can sağlığı şekerim. Fekat dediyim gibi pislikler başka yöne çekiyo Haluk un şanssızligini ama rappim goruyo bunları, inşalla yardım edicek sefkili lefent kumarda kaybettiyi paraları geri kazanıb tekrar debremzedelere yardım edicek. Ama bis de boş durmayalım, yine dediyim gibi kıredi çekib ahbap a atcam şimdi. 100 bin Tale çekicem 250 bin tale olarak geri odiycem, öbürkününkünün taksidi yeni bitti , sıkıntı tınne. Herkez@ öne çıkar???!!!111
© copyright 2005 - 2026