bugün
- osuruktan şiirler88
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı26
- dolar isterse 100 olsun40
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- diamond bosphorus8
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- turiste saygılı olmak2
- nasıl birisiniz15
- g i l d e d l i l y28
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- fake sanılmaktan flört edememek3
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kürtler8
- simko320
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- akp'nin 25 yılı2
- pazartesi işe gidecek olmak2
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- türk solcusu6
- fyodor mihailovic dostoyevski2
- güzel kızların mutsuz olması5
- yazarlara gelen son mesaj6
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- miras davası5
- i know what you did last summer2
- sevgilisinden yeni ayrılanlara tavsiyeler4
- manyak olmaya karar verdim6
- boşanma davası ne kadar sürer4
- kendi memleketinde yabancı hissetmek3
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nah sana oy17
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- game of thrones taki kerhaneci16
- çekişmeli boşanma davası4
- ankara6
- seküler erkeklerin biraz şey olması3
- zina davasına bakan mahkemelere isim önerileri3
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- yeni parti de bölünebilir10
- cumhuriyet halk partisi3
- recep tayyip erdoğan3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- duvara karşı3
- kahve içmek2
sanıldığı gibi ya da iddia edildiği gibi bir manosphere yok. yalnız bizim ülkede değil, dünyada yok.
nerede erkekler serbestçe bir şey konuşsa anında şeytanlaştırma var. reddit'te 2 kez mgtow banlandı. trp karantinada.
youtube demonetize ediyor. hatta YouTube'da bile mgtow banlı.
yalnız bir isim çatısında değil, hayat tecrübelerini paylaşan erkekler dahi ceza yiyor.
zaten google sayesinde bu tarz sayfalar öne çıkmıyor. bir çok popüler site yine bunlara karşı.
x'de bile o kadar az kişi var ki. mgtow ile ilgili bir yazı bile çıkmıyor aramada.
ülkemizde mesela kahvehanelerin sayısı giderek azalıyor. zaten bu tarz yerler tamamen ayıplanıyor.
burada ben mgtow, trp falan savunuculuğu yapmıyorum. anlatmak istediğim bu değil. yahut kahvehaneler çok güzeldir demiyorum.
mesele erkeklere ait, erkeğe özel yerlerin kalmaması. gerek gerçek hayat gerek sanal.
her şeyin içerisine kadınları sokuşturuyorlar mutlaka. örneğin kahvehanelere kadınlar giremiyormuş. girme kardeşim. bir yere de girme.
erkek erkeğe bir şey konuşmak istiyoruz.
iş yerinden, günlük hayatına, siyasetinden medyasına tamamen dışlandığı bir dünyadayız.
oyunlar bile erkeğe özel yapılamıyor. çünkü bir nevi suç.
dizisi yok, filmi yok. varsa da çok çok az.
mesela işler güçler vardı. erkekliğin konu alındığı bir dizi değil. ama tamamen erkek muhabbeti. hatta diziye büşra girmişti de seyirciler acayip kıl olmuştu çıkardılar.
anlatmak istediğim bu. o dizide bile sırf bu dizide bir kadın olması lazım dediler diye kadın soktular. işte bu tavırdan bu kafadan bahsediyorum.
uzun lafın kısası bir siktirin gidin kadınlar. bir çenenizi kapatın amına koyim.
nerede erkekler serbestçe bir şey konuşsa anında şeytanlaştırma var. reddit'te 2 kez mgtow banlandı. trp karantinada.
youtube demonetize ediyor. hatta YouTube'da bile mgtow banlı.
yalnız bir isim çatısında değil, hayat tecrübelerini paylaşan erkekler dahi ceza yiyor.
zaten google sayesinde bu tarz sayfalar öne çıkmıyor. bir çok popüler site yine bunlara karşı.
x'de bile o kadar az kişi var ki. mgtow ile ilgili bir yazı bile çıkmıyor aramada.
ülkemizde mesela kahvehanelerin sayısı giderek azalıyor. zaten bu tarz yerler tamamen ayıplanıyor.
burada ben mgtow, trp falan savunuculuğu yapmıyorum. anlatmak istediğim bu değil. yahut kahvehaneler çok güzeldir demiyorum.
mesele erkeklere ait, erkeğe özel yerlerin kalmaması. gerek gerçek hayat gerek sanal.
her şeyin içerisine kadınları sokuşturuyorlar mutlaka. örneğin kahvehanelere kadınlar giremiyormuş. girme kardeşim. bir yere de girme.
erkek erkeğe bir şey konuşmak istiyoruz.
iş yerinden, günlük hayatına, siyasetinden medyasına tamamen dışlandığı bir dünyadayız.
oyunlar bile erkeğe özel yapılamıyor. çünkü bir nevi suç.
dizisi yok, filmi yok. varsa da çok çok az.
mesela işler güçler vardı. erkekliğin konu alındığı bir dizi değil. ama tamamen erkek muhabbeti. hatta diziye büşra girmişti de seyirciler acayip kıl olmuştu çıkardılar.
anlatmak istediğim bu. o dizide bile sırf bu dizide bir kadın olması lazım dediler diye kadın soktular. işte bu tavırdan bu kafadan bahsediyorum.
uzun lafın kısası bir siktirin gidin kadınlar. bir çenenizi kapatın amına koyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar