bugün

uludağ sözlük barcelona fc taraftarları

yurdun alakasız bir bölgesinde doğup, büyüyüp, yaşayıp, hayatında istanbula uğramamış olmasına rağmen üç büyük istanbul takımından birinin taraftarı olan ezik insan tipinin aşmış versiyonudur bunlar. ancak sadece barcelona taraftarları demek yanlış olur. bunların bir de "efendim liman işçilerinin takımı onlar" diyip liverpoola hayran olanları vardır ki evlerden ırak. iki yüzlülüğün, riyanın ulaştığı son noktadır bu. ötesi yoktur.

tamam iyi top oynuyorlardır, formalarına reklam almamaları, genç futbolcuları toplamaları falan filan bi sempati oluşur anlarım. futbolu seviyosundur oturur maçlarını izlersin onu da anlarım. ama taraftarlık nedir arkadaşım? neyin taraftarlığı bu? kralın takımını tutmazmış da katalanın takımını tutarmış. sana mı kaldı katalunyanın bağımsızlığı? "belki ispanyollar süper insanlar da katalanlar şerefsizin önde gideni ne biliyosun" demezler mi adama?

burdan almışken gazı şu liverpool fanlarına da bi çift lafım var. liman işçisi he mi? ulan tuzlada tersanede iki günde bir işçi ölüyor. bi tuzlaspor maçına gidip bağırmışlığın*, olmadı iki çekirdek çitlemişliğin var mı? yoook anca git emperyalist ingiltere nin takımını tut sen. liman işçisiymiş. (bkz: bi siktir git çay koy ya)
güncel Önemli Başlıklar