bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması18
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek10
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- motor ayşe3
- şampuan önerisi6
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- ipkis2
- gecenin şarkısı2
- fatma betül sayan kaya57
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması2
- göğe bakmanın faydaları2
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri14
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar2
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
- kendisiyle övünen insanlar15
- era7capone ve antipanik aşkı6
- şeytanları emriyle uzaklaştıran isa mesih2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- recep tayyip atatürk2
- sözlüğün yarrağı yediği gerçeği2
- gündoğdu gıda2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- bazı aşklar şehre benzer3
- 29 eylül 2026 finlandiya beyaz rusya maçı2
- 29 eylül 2026 moldova faroe adaları maçı2
- ne kadar yaşlısın16
- kaşif kozinoğlu'nun ölümünün yeniden araştırılması2
- türkiye33
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek2
- futbol18
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- queen ravenna adlı yazar10
- siyonist arşivi2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- tüm delilerin beni çekmesi2
- menemen dolmuşları2
- teomancalmasur4
- trt tarafsız olmalı13
- salyangoz3
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- arkadaşlar çok kötüyüm2
- verdiği sözü tutamayan insan4
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- katatespizartmasi2
artık gerçekleri konuşmanın vakti geldi. bu gerçeğe sanırım itiraz eden de çıkmaz aramızdan. evet bir türk kızı ile evleneceğime bekar kalırım, gider şeker falan ezerim. hayat boyu aynı yastığa başkoyacağım kızın bir türk kızı olmasını cidden istemezdim doğrusu... dile kolay bir ömür bu tip bi varlıkla geçmezdi...
türk kızları çok gariptir bilirsiniz. eski sevgilisi onu döverken ses etmez ama siz onu en ufak şekilde uyarınca tecavüze uğramış tribine girer. sürekli sevdiğini kanıtlama çabaları bekler, sürekli gereksiz sevgi gösterilerinde bulunur. ama en olmadık anda, ona en çok ihtiyacınız olan anda kalkar gider. sonra birkaç bahane üretir vs. vs. bildiğiniz klişe şeyler işte... ondan sonra gidip bunlardan biriyle evlenmemiz bekleniyor, pes doğrusu...
kararı siz verin. türk kızından ev kadını olur mu? bence olmaz... türk kızları yetersizdir, fostur, gereksizdir bence. ilk çıkıp "senin anan da türktü" diyenin de nene hatun örneğini verenin de ağzına kürekle vururum. ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya... kız arkadaşım lucia çok şaşırıyor türk kızlarına mesela. bir tane alıp italya'ya götürüp beslemek istiyormuş. ne diyeyim ki kıza?
türk kızları çok gariptir bilirsiniz. eski sevgilisi onu döverken ses etmez ama siz onu en ufak şekilde uyarınca tecavüze uğramış tribine girer. sürekli sevdiğini kanıtlama çabaları bekler, sürekli gereksiz sevgi gösterilerinde bulunur. ama en olmadık anda, ona en çok ihtiyacınız olan anda kalkar gider. sonra birkaç bahane üretir vs. vs. bildiğiniz klişe şeyler işte... ondan sonra gidip bunlardan biriyle evlenmemiz bekleniyor, pes doğrusu...
kararı siz verin. türk kızından ev kadını olur mu? bence olmaz... türk kızları yetersizdir, fostur, gereksizdir bence. ilk çıkıp "senin anan da türktü" diyenin de nene hatun örneğini verenin de ağzına kürekle vururum. ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya... kız arkadaşım lucia çok şaşırıyor türk kızlarına mesela. bir tane alıp italya'ya götürüp beslemek istiyormuş. ne diyeyim ki kıza?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar