bugün

akp nin galatasaray ı destekleme nedeni

sadece akp değil geçmiş hükümetlerde galatasarayı desteklemiştir. galatasaray her zaman hükümet takımı olmuştur. bu mesut yılmaz döneminde de böyleydi rte döneminde de böyle. 30 yaş üstü olup bunu inkar edecek insan sayısı azdır.

bir de bu galatasaraylı arkadaşların mehmet büyükekşinin gs kongre üyesi olmasını "ee ne var ki bunda bizim kongre üyemiz diye bizi mi destekliyor sanki" diye normalleştirip fenerbahçe tarihinin hatta türk futbol tarihinin en büyük ele geçirme organizasyonu olan 3 temmuz sürecini ellerini ovuşturup takip etmiş hatta feto denilen gevşek amacına ulaşabilsin diye ona özel yetkili mahkemeler kurmuş olan rte nin sözde fenerbahçeliliğini dillendirmeleri de neresinden bakarsan bak ikiyüzlülüktür. rte o kadar fenerbahçeli idi madem abdurrahim albayrak salya sümük "başganım bize kupamızı kaldirtmüyürler stadın ışıklarını kapatiyürler" diye arayıp ağladığı zaman ona buna emir verip kadıköyde kupa verilmesine karşı çıkardı.

bir tarafta gs şampiyon olabilsin diye 40 takla atan hatta kopenhag dönüşü sivas deplasmanına gidilmesin diye ligleri süresiz erteledik deyip sivas maçını atlayarak 2 gün sonra ligi tekrar başlatan gs kongre üyesi büyükekşi diğer tarafta fenerbahçe batsın avucuna düşsün diye bekleyen bir muhterem. hangisi hükümet takımı gs mi fenerbahçe mi ?