bugün

10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı

haklı bir penaltı ve haklı 2 kırmızı kart ile tamamlanmış maçtır. asıl haksızlık pendiğe 2 kırmızı daha gösterilmemesi idi. bu arada bize de yedekler dahil 7 sarı kart gösterildi. gs li fanatik dombililer ondan hiç bahsetmezler mesela haftaya trabzon maçı var ve 7 sarı kart gösterildi bize..

pendik takım halinde kendisinden tiksindirdi dün akşam. ilk yarı yere düşen kalkmak bilmedi. faul yokken bile kendilerini yerlere atıp durdular. sürekli bizim futbolculara dirsek, diz temasında bulunup sinirlendirmeye çalıştılar. başardılarda kırmızı kartlara kadar bizim takım daha fazla sarı kart görmüştü bile. hakem zaten felaketti sıçtı batırdı oyunu. bu gs li avarellere aldanmasın kimse hakem bildiğin içine sıçtı oyunun verdiği kararların 4 de 3 ü yanlıştı ilk yarı boyunca. bizim futbolcularda bu oyuna düştüler ilk yarı. ikinci yarı sakin kalınca maçı da rahatça çevirdiler.

şimdi bu gs li tosunlara 2 milyonuncu kez bilale anlatır gibi anlatmak lazım pozisyonları ama gene anlamazlar. anlayacak olsalar zaten anlatmaya çalışmaya bile gerek yok ama maalesef eldeki mal bu. bunlara bir şeyi anlatmaya çalışacağına al karşına kütüğü okuma yazma öğretmeye çalış daha mantıklı hareket olur..

son olarak ismail kartal.. ne yapmaya çalışıyorsun bilemiyorum ama yolun yol değil. zamanında aykut kocaman senin gibi inat etti son maçta alexi oynatmadı avuçlarımızdaki şampiyonluk gitti. sendeki bu inat ile bu senede şampiyonluk giderse bir daha kadıköye giremezsin haberin olsun. dzekonun pestili çıktı 70.dakikalarda ısrarla sahada tuttun.. tadiç hiçbir şey yapmıyordu ısrarla sahada tuttun.. cengiz ilk yarı saçmalayıp durdu mecbur kalmasan onuda çıkarmayacaktın.. gittiğin yol yol değil her hafta aynı şeyleri yapıyorsun vazgeç artık.
güncel Önemli Başlıklar