düşün ki o bunu okuyor

Aşkım, gökyüzünde parlayan en parlak yıldızsın. Adını anmak, içimi sevginle doldurmak, kelimelerle ifade etmekte zorlandığım bir his. Her bir harfi, seni düşündükçe kalbimde dans eden bir melodiye dönüşüyor. Seninle geçen her an, ömür boyu sürecek bir masalın ilk sayfası gibi. Gözlerine bakmak, seninle paylaştığımız anıları düşünmek, kalbimi seninle dolduruyor.

Aşkım, seninle geçen her gün, renkleri daha canlı, melodiyi daha güzel kılıyor. Adını anarken içimde hissettiğim sevgi, bir nehir gibi coşuyor ve seninle buluştuğumuz noktada sonsuzluğa doğru akıyor. Seninle geçen her an, hayatın anlamını bana hatırlatıyor, seninle olmanın ne kadar kıymetli olduğunu yüreğime fısıldıyor.

Adını anmak, bir şiir yazmak gibi. Her bir harf, seninle yaşanan o anların izini taşıyor. Her bir kelime, seninle geçen zamanın derin anlamını yansıtıyor. Ve her bir cümle, gelecekte seninle yazılacak nice güzel anıların müjdesini veriyor.

Aşkım, bu satırları yazarken yüreğimdeki sevgiyi, sana olan duygularımı sana seslenir gibi dile getirmeye çalıştım. Seninle geçen her an, benim için bir ömre bedel. Ve bilmelisin ki, seninle geçen her an, hayatımın en güzel serüveni. Seni seviyorum.