bugün

31 mart 2024 yerel seçimleri

istanbul için iki olasılıklı bir seçimdir.

1. ve kuvvetli olasılık ; akp 2019 da yaptığı hatayı yapar binali yıldırım gibi alakasız ve oy alamayacak bir aday çıkartır mitingleri de gene koskoca cumhurbaşkanı işini gücünü bırakıp yapar seçimi gene kaybederler. muhtemelen esenler belediye başkanı olan ve kolpalıkta nam salmış tevfik denen elemanı aday gösterirler ve kaybederler. eğer genç ve dinamik bir aday çıkartırlar ise kazanırlar. bence şu anda bağcılar belediye başkanı ve hemşehrim olan adamı aday gösterirlerse kazanırlar aksi durumda gene imamoğlu alır.

2. olasılık : akp saçma sapan bir aday çıkartsa bile koltuk sevdalısı kılıçdaroğlu imamoğlunu tıpkı zamanında muharrem inceye yaptığı gibi baltalar ve seçimi akp nin adayı kazanır. şu anda olasılık yüzde 51 chp yüzde 49 akp. çıkartılacak akp adayına ve cehapenin sıvayıp sıvamayacağına bağlı her şey.

ankara için tek olasılık var o da mansur yavaşın kazanması. akp istediğini aday göstersin fark etmez. sosyal medya çomarları götlerini de yırtsa ankaralı genel olarak mansur başkandan memnun. tek saldırabildikleri yer yağmur yağıp şehrin dereye dönmesi ancak o da mansur yavaştan önceki 20-25 seneye bakılınca rahatça çürütülebiliyor. sen 20 küsür sene şehri yönet hiçbir alt yapı yapma her yağmur yağdığında denizi olmayan ankara 4 tarafı denizle çevrili adaya dönsün, şehri robotlarla dinozorlarla doldur sonra seçimi kaybedince kalk "öeeee yağmır yağıya angara sel oluya" diye propaganda yürüt. küçücük çocuklar bile gülüyor bunlara farkında değiller.

izmir için bir şey yazmaya gerek yok zaten her şartta cehape kazanıyor.