bugün

kobane de pkk yı kurtaranlara oy vermek

--spoiler--

Iraklı kürt peşmergelerini pkk ile eş tutan bir aciz sözlük yetkilisinin ne tarafa döneceğini şaşırıp link paylaştığı başlık.

--spoiler--

tabi amk muhterem hoca efendimiz derken terörist demeye başladığın feto, barış güvercinleri derken eli kanlı terörist demeye başladığın pkk, kardeşim esad derken zalim esed dediğin esad, katil israyil derken el sıkışıp madalya aldığın israil, dostum derken terörist demeye başladığın salih müslim varken sizden başka türlüsünü beklemekte hata olurdu.

mide bulandırıyorsunuz oğlum mide. kaynak nerede diyordun kaynağı koyunca "omo onnor pokoko doğol poşmorgo" diyerek götünü yırtmaya başladın. bu amk pkk lıları ağaçtan mı yetişiyor lan onlarda peşmerge dediğin adamlar işte. pkk ya yardıma gidiyorlar oğlum tsk ya değil. iğrenç tiplersiniz amk ananız babanız size nasıl katlanıyor cidden merak ediyorum. kıvıramayacağınız yalamadan yutamayacağınız bir olay yok sizin. kürt peşmergelermiş piiii anasını satayım piiiiii.. zannedersin ki pyd/ypg dediğin adamlar o kürt peşmergelerden değilde marslılardan falan oluşuyor. bu kadar aptal nasıl olunabilir bir insan kendisini bu kadar nasıl rezil edebilir..