bugün

sinan oğan neden akp yi seçti

Çünkü Türkiye'de genel siyasetçi profili budur. Kim olursa hangi partide olursa olsun Türkiye'de siyaset yüksek idealler için değil kişisel menfaatler için yapılır.

Yani bu adam AKP'lilerden suratının ortasına bir yumruk yedi. Ardından kendisine saldıranlara "Ak it'ler" dedi.

ittifağının adını bile Atatürk'ten alan biri bu ülkede Atatürk'e beddua eden, "iki ayyaş" diyen, küfreden bir zihniyete destek verdiğini başka nasıl açıklayabilir ? Düşünün ki daha 3 gün önce 19 Mayıs'tı . Milli bayramımız ve tam açılımı "Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı". Meclis başkanı bile anmadı o gün, biliyorsunuz. Seçimden iki hafta önce Fatih Altaylı'nın programında "Hüdapar ile bir ülkücüyü aynı safta düşünemezsiniz" diyen adam dün o saf'a katıldı işte.

inanın önemli olan Sinan Oğan'ın nereye destek verdiği önemli değil. Cumhurbaşkanının Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu olması da önemli değil. Asıl önemli olan yitirilen manevi değerlerimiz. Yani bu lafları söyleyen birinin seçtiği ittifak değil önemli olan, kişinin karakteridir önemli olan.

Biz ahlakımızı yitiren bir millet haline geldik. Koskoca cumhurbaşkanı mitinginde montaj olduğunu bile bile rakibinin uydurma bir videosunu yayınlıyor. Ardından katıldığı tv programında da "montaj falan ama sonuçta yapmışlar" diyor. Sanki bu açıklamaya kadar seçmenlerinin bundan bilgisi yokmuş gibi. Ama kimse tepki vermiyor. Aynı kitle milyonlarca yeni Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının oylarıyla adayının yerinde durmasına da ses çıkarmadı zaten. Doğru dürüst Türkçe konuşamayan, ne istiklal marşını ne de milli duyguları bilen yeni arap kökenli vatandaşlarımızdan rahatsız değil AKP seçmeni.

Ama bu işler böyle gitmeyecek. Canınız yandığı zaman aklınız başınıza gelecek belki, belki de herşeyi geriye döndürmek için çok geç kalındığında anlayacaksınız neleri kaybettiğinizi. Bir gün sizin de işinize taş koyulduğunda, bir adaletsizliğe uğradığınızda, hakettiğiniz verilmediğinde bu sözleri okuyanlar hatırlasınlar. Tüm siyasi yaşantısını bulunduğu toplumu kutuplaştırmaya ayırmış cumhurbaşkanımızı düşünün. Bugün nefret ettiğiniz, sevmediğiniz ve ölse kılınız kıpırdamayacak insanlara bu duyguları ne zamandır hissettiğinizi düşünün. Sonra da tarihin sayfalarından size yıllardır öğretilenleri hatırlayın. Hani 16 devlet kurup 15'ini yıkan biz Türkler'i düşünün, sonra da "düşmanların bizi dıştan yıkamadıkları için içten nifak sokarak" yıktıklarını... O yıkılan devletlerde de sizin gibi düşünen insanlar vardı emin olun. Hep daha iyisine doğru gittiklerini sanan ama kendi mahvolmalarına koşturduklarının farkında olmayanlar. Allah sonumuzu hayretsin.