bugün

kizlarin yaninda sevgilisi olan erkege bakmasi

mantığı çok basittir: adam, bir kadının (özellikle kadın alımlıysa) dikkatini çekmiş, o kadını koluna takmış ve başka bir kadın da bu durumu görüp, adamın statüsünü ve zekasını merak etmeye başlamıştır. çünkü adam alımlı kadınlar tarafından tercih edilmiştir ve bu arzu uyandırır. hal böyleyken, diğerleri yani etraftaki kadınlar türlü aptallıklarla dikkat çekmeye çalışırlar ya da doğrudan size bakarlar. erkeğe düşen ise bu durumu kontrol edebilmektir çünkü sevgilisi de diğer kukuların işveli bakışlarını fark etmiştir. bu hem iyidir hem de kötüdür çünkü işin sonunda bağır çağır tartışma yaşanabilir. iyi tarafı ise, sevgilinizin size olan bağlılığını arttırır çünkü dikkat çeken bir erkeği daha çok arzular. kadın, erkeğinin varlığıyla, statüsüyle ve çekiciliğiyle kendi rüştünü ispatlamaya çalışan bir değişik canlıdır. erkek bunu gayet iyi bilir.
başta seçilen kendisidir belki ama süreç ilerleyince asıl seçen kendisi olacaktır. evlilik kararını kadınlar mı alıyor zannediyorsunuz?

neyse, geçtiğimiz pazar günü şeytanlığım tuttu. kız kardeşim bir süredir üye olduğum spor salonuna yazılmak istiyordu. pazar günü salona gitmek için hazırlanırken içimdeki şeytanı saldım. o'na, ayda iki kişiyi davet edebilme hakkımın olduğunu söyledim. daha önce bu hakkımın olduğundan bahsetmemiştim çünkü gerek duymamıştım. haliyle garibin gözleri parladı. baktım ki gelmeye teşne, hazırlanmasını söyledim fakat arkadaşıyla program yaptığını, o'nu ekemeyeceğini belirtti. arkadaşın kim dedim, x dedi. x de en az kendisi kadar alımlıydı. onu da çağır dedim. sonrasında konuşturlar falan filan derken arkadaşını da alıp salona gittik. yolda kardeşime döndüm ve bana "abi" diye hitap etmemesini söyledim. "ne diyeyim?" dedi, ismimle hitap et dedim. ikisi de niyetimi anladığı için pis pis sırıttı.

neler yaşandı diye detaya girmeyeceğim çünkü sonuç hepinizin malumu. iki tane çıtırı kapmış bir erkek diğer conanların önüne geçmişti. spor hocası hanım kardeşlerimizden tutun da, genciyle ve yaşlısıyla diğer kadın üyelerin hepsinin dikkatini tarafıma yönelmişti. tek başıma gittiğimde tek tük olan bakışmalar, bu sefer tüm bereketiyle gelmişti.

şöyle ki: spora hafta içi işten önce gittiğim için geçtiğimiz haftanın etkilerini gözlemleyemedim çünkü benimle beraber saat 07:00'de spora gelen herkes yaşını başını almış kodamanlar oluyor. yani sonuçları yarın gözlemleyeceğim.

- merhaba

+ merhaba

- çok özür dilerim, rahatsız ediyorum. kaç setiniz kaldı acaba?

+ iki set daha var ama sırayla girebiliriz. (ummm, subliminalll)

- ayy, teşekkür ederim.

+ rica ederim, buyurun.

ve mhp'nin 40. yılı!