bugün

8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı

oynanmadan günler önce ağlanmaya başlayan, oynanırken ağlanmaya devam edilen ve ağlayan taraftarın desteklediği takımın "hak ettiği" bir galibiyeti ile sonuçlandığı halde hala ağlanan maçtır. bu gs taraftarı daha ne istiyor anlamak mümkün değil.. maçtaki sarı kartlara bakıyorsun tamamı doğru. kırmızı kartı "yüzde yüz haklı şekilde" hak ederek gören bir fenerbahçe oyuncusu var. hakemin maça tesir eden bir kararı yok üstüne gs çok net bir oyun ile 0-3 gibi son 20 senedir neredeyse hiç alamadığı bir skor ve bize karşı oynayamadığı üstün bir oyun ile maçı kazanmış ama gs taraftarı hala mağduriyet peşinde.

ne istiyorsunuz oğlum daha fazla ? ağlaya ağlaya çıktığınız maçı bariz üstünlük kurarak kazandı takımınız. lig başlarken kupayı direkt size verelim biz kendi aramızda 2. kim olacak şeklinde lig oynayalım istediğiniz bu mu ? nasıl bir zihniyetiniz var nasıl bir yüzsüzlüğünüz var anlamak veya anlatmak mümkün değil. lan şuraya galatasarayı ***sonuna kadar hak ederek kazandığı maçtan sonra tebrik edeyim*** diye geliyorum neredeyse benim gibi birisini bile küfür ettirtecek şeyler yazmışsınız dünden beri. galatasaray takımı hakkı ile oynadı hak ederek kazandı hala neyin mağduriyetini yaşıyorsunuz. ne üzülmeyi biliyorsunuz ne sevinmeyi sonra birileri gelip laf sokunca küfür ediyorsunuz. haklı galibiyetinizi kutlayacağınıza tüm sosyal medyada hala hakem hakem hakem söylemleri dönüyor. maç 0-3 bitmiş benim ..cık ağızlı arkadaşımın attığı mesaja bak "hakem şey yaptı genede yendik"..

dediğim gibi lig başlarken siz direkt şampiyon olun biz kendi aramızda 2. kim olacak diye oynayalım. 2. olan şampiyonlar ligi ön elemesine gitsin belki o zaman bu bitmeyen mağduriyetiniz biter. gerçi onda da "neden 20 puan farkla şampiyon ilan edilmedik neden 19 puan farkla şampiyon ilan edildik kahrolsun federasyon kahrolsun mhk" diye ağlarsınız. bu ne bitmez bir mağduriyettir bu ne bitmez bir yüzsüzlüktür arkadaş.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar