fahri trafik müfettişi

mahalle arasında sesi son ses açıp. abartı egzoz ile ortalığın anasını ağlatıp vay efendim bana neden ceza kesiyorlar ölçüm cihazı var mı demek cehalettir. Kabahatler Kanunu uyarınca, idari para cezası uygulanması için desibel ölçülmesine gerek görülmez. Şikayet üzerine gelen polis ya da zabıta kuvvetlerinin gürültüyü tespit etmesi yeterli olur ve ceza kesilir. zaten cezayı kesen kişi fahri müfettiş değildir. fahri müfettiş bunu tespit eden kişidir. kabahatin tespiti sırasında fahri müfettiş olması durumunda da Polis ya da zabıta'nın tespiti aranmaz.

sokak arasında anasının amı yırtılıyormuş gibi abartı egzoz ile duyanların kulağını sağır edecek şekilde araç kullanmak en hafif tabiriyle orospu çocukluğudur ve yine aynı şekilde sokak arasında son ses müzik açarak, benim müzik dinleme özgürlüğüm var demek aynı orospu çocukluğudur.

asla asla üstteki yazarları refere ederek söylemiyorum bu benimkisi genel bir tutumdur. özellikle yaz aylarında camlar açık uyurken bizim sokaktan geçen şerefsizlerden bıktığım için bunu söylemekteyim. inşallah bende bir gün fahri müfettiş olurum.