bugün

pvris

görsel

3 kişiden oluşan bir amerikan rock grubu. diğer üyelerin aksine, vocalist olan eşsiz ses tonuyla "Lyndsey Gunnulfsen" adlı üye önplana çıkmaktadır. şarkı kapaklarından tutun da, spotify profil fotoğraflarına kadar her yerde bu kadının fotoğrafı var. instagram hesapları da dahil. 2009 yılında ilk kurulduğunda, grubun ismi salt bir şekilde "paris" iken, sonra hardcore telif hakları sebebiyle isimlerini kalıcı olarak "pvris" olarak değiştirmişler.

yaptıkları tek tarz rock değil elbette. alternatif rock, electro pop, hatta raye ile yaptıkları bir house tarzı şarkıları bile vardır. bu grubu ilk olarak (bkz: rezz) ile yaptıkları "sacrificial" şarkısıyla tanımıştım. aslında grup değil de, pvris isminin sadece bir vocalistten ibaret olduğunu sanıyordum. çok çeşitli grup. bir çok prodüktöre vocalistlik yapıp, bir çok şarkılarda da remixleri vardır.

bu ablanın sesi gerçekten efsane! 2 haftadır aralıksız dinliyorum bazı şarkılarını. gerçekten böyle doygun ve içten ses tonu kaç tane sanatçıda var ben bilmiyorum. çok azdır ya. her okuduğu şarkıda bambaşka duygulara sokmayı başarıyor. benim sevdiğim prodüktör grup "milkblood" ile de bir şarkıları var, aslında asıl bağımlılığı da o şarkıyla sahiplenip, pvris grubunu da ilk o zaman stalk etmiştim.

ayıla bayıla dinlemekteyim. gerçekten kaliteli şarkı dinlemek isteyenlere önerilir. bu da şahsi spotify çalma listem;

https://open.spotify.com/...si=l9Pn_1IRTL2XmeXafIr0fw
© copyright 2005 - 2026