bugün

cristiano ronaldo dos santos aveiro

60. hat-trick'ini 37 yaşında iken tamamlamış, gelmiş geçmiş en skorer futbolcu olmanın yanında bana göre en iyi sporcudur da. son 16 sezonda, hiç ara vermeden 20 golün üstünde gol atmış. yanılmıyorsam yine son 10-12 sezondur 40 golün üzerinde atıyor her sezon.

yaptıklarını, en son free kick'ini 2020 de atmış, 30 free-kick'ten sadece birini gole çevirmiş, attığı free-kick de çok kötüydü, diyerek küçümsemeye çalışan yıkıkları sinirden kendini miktirecek duruma getiren kral. güzel ülkemizde böyle aptallar o kadar çok ki, hayatımız bu salaklar yüzünden bu halde.

manchester son 8 maçta sadece 2 galibiyet ve 3 beraberlik ve 3 yenilgi almışlar. kazandıkları diğer maç tottenham maçı ve o maç ta 3-2 galip geldiler. ve o maçta da ronaldo hat-trick yapıp ipten aldı manchester'ı. yenildikleri bir maç atletico madrid, maçı hepimiz biliyoruz neler olduğunu, diğer maç da geçen hafta everton. puan aldıkları ya da gol attıkları maçta ronaldo sahnede hep. ronaldo oynamayınca manchester kayıp.

ronaldo'dan bruno fernandes denilen piçi ne zaman uzaklaştırsanız adam goller atıyor. bruno oynayınca takımın anası ağlıyor. aynısı milli takımda da jota ve bu bruno fernandes piçi yüzünden oluyor. portekiz'in bir halta yaramayan teknik direktörü orta sahasındaki işe yaramaz, poziyonu bitiren heriflerin kulağını çekmediği müddetçe gruplardan bile zor çıkabilirler.