bugün
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- putin türkmüş11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci10
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- true'nin libidosu neden yüksek7
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- ermeni ünlüler2
- true'nin acile kaldırılması9
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- sözlük erkeklerinin şortları2
- türk vatandaşları türktür8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- dinci şairler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- osuruktan şiirler41
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- babülmendep boğazı2
- devlet bahçeli3
- sonsuza kadar yaşamak2
- giysi fiyatlarının uçması3
- ilk öpüştüğüm kız6
- türkiyeli olmak3
- kill bill vol 33
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- aslan gibi adam11
- dünya asla vazgeçme günü4
- bebek katili4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- amca diyen bokolog2
- ben geldim kerkenezler18
- claudian clouds22
- sözlükten soğuma nedenleri17
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
tüm övgü dolu sözleri hak ediyor. daha fazlasını da hak ediyor. bugün hayko'ya ilah diye tapanların, konserlerde metiin metiin diye yırtınanların; cem köksal'a, system of a down'a kusursuz diyenlerin asla tanımayacağı, tanıyıp da kirletemeyecekleri gitar tanrısı jason.
bugün bu ülkede virtüöz olarak anılan gitaristlerin çoğunun bırakın yapmayı, çalmayı dahi deneyemeyecekleri parçaların sahibi jason.
düşünün şimdi; bir gitarist sadece 5 yıl gitar çalsın, sadece 2 albüm yapsın ama bunlar, onun tüm zamanların en iyi gitaristlerinden biri olarak gösterilmesine yetsin. marty friedman gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi metal gitaristlerinden birisi ''hayatımda onun gibi bir gitarist daha görmedim'' desin ve tüm bunları dedirten o duygulu, o teknik, o süratli parçaları yapan bu adam, son notayı da çaldıktan sonra sadece kafasını kaldırıp gülsün; dünyanın en basit, en sıradan işini yapmışcasına gülsün.
evet hayranım bu adama, evet belki de abartıyorum ama gerçekten kabul edemiyorum bazı şeyleri. müthiş pazarlama teknikleriyle, gençleri dahası rockı sömürerek bir yerlere gelen sayısız grup saygı görürken; bu gruplara tapılırken, özenilirken bu adamın adı bile bilinmez. ama artık üzülmüyorum da bilinmemesine. çünkü jason'ı adını duyup onu dinlemiş hemen hemen herkes hayranlık duymuştur bu adama. varsın az bilinsin. en azından jimi gibi aptalca sohbetlere malzeme olmaktan kurtulur bu sayede. 'jimi hendrix dişiyle solo atıyor abi' deyip onun hakkında başka hiçbir şey bilmeden; onu dünyanın en büyük gitaristi ilan edenlerin, jimi'ye yapmış oldukları o büyük saygısızlıktan nasibini almasın jason. bize özel kalsın. çünkü o benim gözümde, bizim gözümüzde tüm zamanların gelmiş geçmiş ve hatta gelecek en iyi gitaristlerinden biri olmuştur çoktan.
çok büyüksün jason, seni tanımayanların sana ulaşamayacakları kadar yukarlardasın. bizim için tek bir nota daha çalamaz mısın jason, tek bir solo daha atamaz mısın? hadi bunları geçtim bir kez daha gülemez misin jason?
bugün bu ülkede virtüöz olarak anılan gitaristlerin çoğunun bırakın yapmayı, çalmayı dahi deneyemeyecekleri parçaların sahibi jason.
düşünün şimdi; bir gitarist sadece 5 yıl gitar çalsın, sadece 2 albüm yapsın ama bunlar, onun tüm zamanların en iyi gitaristlerinden biri olarak gösterilmesine yetsin. marty friedman gibi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi metal gitaristlerinden birisi ''hayatımda onun gibi bir gitarist daha görmedim'' desin ve tüm bunları dedirten o duygulu, o teknik, o süratli parçaları yapan bu adam, son notayı da çaldıktan sonra sadece kafasını kaldırıp gülsün; dünyanın en basit, en sıradan işini yapmışcasına gülsün.
evet hayranım bu adama, evet belki de abartıyorum ama gerçekten kabul edemiyorum bazı şeyleri. müthiş pazarlama teknikleriyle, gençleri dahası rockı sömürerek bir yerlere gelen sayısız grup saygı görürken; bu gruplara tapılırken, özenilirken bu adamın adı bile bilinmez. ama artık üzülmüyorum da bilinmemesine. çünkü jason'ı adını duyup onu dinlemiş hemen hemen herkes hayranlık duymuştur bu adama. varsın az bilinsin. en azından jimi gibi aptalca sohbetlere malzeme olmaktan kurtulur bu sayede. 'jimi hendrix dişiyle solo atıyor abi' deyip onun hakkında başka hiçbir şey bilmeden; onu dünyanın en büyük gitaristi ilan edenlerin, jimi'ye yapmış oldukları o büyük saygısızlıktan nasibini almasın jason. bize özel kalsın. çünkü o benim gözümde, bizim gözümüzde tüm zamanların gelmiş geçmiş ve hatta gelecek en iyi gitaristlerinden biri olmuştur çoktan.
çok büyüksün jason, seni tanımayanların sana ulaşamayacakları kadar yukarlardasın. bizim için tek bir nota daha çalamaz mısın jason, tek bir solo daha atamaz mısın? hadi bunları geçtim bir kez daha gülemez misin jason?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar