bugün

bir kızı etkilemek için yapılabilecekler

erkeklerle mukayese edildiğinde hakikaten kızların ilgisini çekmek daha zor zira erkeklerin arasındaki rekabet daha öldürücü. ortalama bir kız bile milyonlarca adamın ilgisini hiçbir şey yapmadan çekebilir. kadınların elinde devasa bir güç var. ortalama bir erkeği bir kadın istediği gibi yönetebilir. onu çanta gibi yanında taşır. bikaç hastalıklı taktiğe inanmışsa zaten o erkeğe hayatı dar edebilir. erkekler de uğruna acı çektikleri ve onun için mücadele ettikleri kadınları daha çok severler gerçekten. böyle bir realite var. alfalardan bahsetmiyorum. ben ortalama erkekten bahsediyorum; idealsiz, herhangi bir yaratıcılığı olmayan, özünde çok zararsız, çok bizden biri olan erkekler bunlar. gerekli erkekler. ahmak, asalak falan değiller. sistemin yürümesi için varlıkları çok gerekli. sağlayıcı erkekler bunlar. belli bir yaşa kadar tercih edilmiyorlar ama kadınların yaşı geçmeye başladığında, otuzlarda, artık onlara dönülüyor. bu erkekler çoğunluktalar. öyle de olması gerekiyor.

kızları güç çok etkiler. fiziksel ya da zihinsel. bu güç sahteyse hemen belli olur. kadınlar sahteliği erkeklere göre daha çabuk sezerler. hayatlarında biçok sahtelik olduğundan buna aşinadırlar. ama saf güç çok çekicidir.

katil, suça bulaşmış kişilere aşık olan, ona şiddet gösteren erkeğe tapan kadınlar var. aşağılanmaktan keyif alan, itilip kakılmayı isteyen kadınlar var. sebebi artık klişeleşti; güç.

sistem basit; alfalar siker, betalar öder. temin eder. teselli eder. sırnaşır. gönlünü alır.
alfalar yapar, betalar imrenir.
alfalar yıkıp geçer, betalar onarır.

kadınlar bu gücü kullanmayı çok iyi biliyorlar gerçekten. seni sırf ötekini kıskandırmak için senelerce uyutur. başka bir adamın çocuğunu senin çocuğun gibi sana baktırır. ruhun duymaz. kıskançlık uğruna iftira atar. ara bozar. sürekli sorun çıkartır. cinsel olarak erkek öyle bi baskı altında ki kadın ne derse yapmak zorunda hissediyor kendini. kadın da bunun bilincinde. otuz yaşındaki adam o saatten sonra bir daha karı kız peşinde koşacak enerjiyi zor bulacağından el mahkum sürdürüyor.

güçlü bi erkek olsaydınız etkilemeye çalışmazdınız. iddianızı belirtir, muhatabınıza onu arzuladığınızı söyler, teklifte bulunur ve iddianızın arkasında dururdunuz. sahip olmadığınız bir şeyin soytarısı olmayın. güçsüzlük doğanın ortalama insana bir hediyesidir. ya istediğiniz her şeyi yapabilecek kadar güçlü olsaydınız? bununla baş edilir mi? ortalama olmak güzeldir. uyum sağla ve üre. hepsi bu.