bugün

ezan susmaz bayrak inmez

insanın içinden "senin ezanını sustutur, bayrağını indirirse; seni neyle kandıracaklar, seni neyle uyutacaklar akıllı bıdık?" diye soru sorası geliyor.

şu an olur ya...
iktidar ateizm resmi politikamız dese, türk vb kimlikler bundan sonra geçersiz dese, ay-yıldız neymiş bembeyaz bir bez parçası bile insan olarak ben temsil etmeye değer dese, tüm ikonlar semboller insanlıktan daha üstün olamaz dese senin o ezanını susturan bayrağını indiren olarak bildiğin gavurlar (!) buna karşı çıkar.

örnek mi?
hilafetin padişahlığın kaldırılması, buna en çok karşı çıkan ingiltere olduğunu unutmayın.
türkiye'de ne kadar tarikat cemaat dini yapılanma örgütlenme varsa arkasında senin o ezanımı susturmak isteyen diye bildiğin gavurlar(!) olması.
örn: fetö, el kaide, ışid, hamas, müslüman kardeşler vs vs...
aynı şekilde vatan millet edebiiyatı yapıp kürt türk diye ortaya çıkan kimlik etnik yapılar (örn: komünizm karşıtlığı kapsamında oluşan milliyetçi yapılar ile kürt hareketi vs) arkasında da o gavurlar (!) vardır.

ha bir de "türkiye'de iç savaş çıkarmak isteyen küresel güçler" yaygarası vardı.

adamların senden 500 milyar doları bulan alacağı var.
üstelik iğnede ipliğe her şeyi sana satıyor.
yetmiyor çöpünü bile sana yolluyor.
vatandaşları cennet gibi ülkeye geliyor, kendi ülkelerinde elde edemeyeceği imkanları tatili neredeyse bedavaya getiriyor.

adamlar böyle bir pazarın yok olmasını ister mi?
böyle kaynağın pazarın kurumasını ister mi?

örn: suriye'nin ırak'ın haline bak, bırak mülteci güvenlik sorununu oralarda savaş çıktı doğu güneydoğu da ticaret bitti esnaf bitti. ekonomik olarak 90 körfez savaşından arap baharı, suriye savaşı vs bu kargaşalardan türkiye ithalat ihracat açısında yüzlerce milyar dolar zarara uğradı. türkiye'nin libya pazarını kaybetmesi, şirketlerinin paralarını alamaması, bu bölgelere mal ve hizmet satamaması. vs.

ezan susmaz bayrak inmez, doğru...
yoksa seni uyutacak masal kalmaz.

insanı güldürmeyin lütfen.