bugün
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur14
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması19
- arabadan anlamayan erkek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları11
- habire12 adamdır15
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması9
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- sözlük bebeleri4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- galaxy ace3
- kadın olmak4
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- gocu bak bi6
- sözlüğün geri zekalı kaynaması2
- bugün gelen kitaplar4
- sssilvermist4
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- birader bay efendiler3
- nazar değdi sözlük2
- isveçlilerin dünyaya kattıkları3
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- öyle bir geçer zaman ki2
- manyak olmaya karar verdim8
- online olupta entry atmayan yazarlar2
- erkek yazarlardaki eğilim3
- eğirdir2
- gürsel tekin4
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- diyet kokteyl tarifleri2
- gece denize girmek12
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- voleybol maçı izleyen erkek5
- muslettin amca12
- başak burcu8
- şeriat3
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- erkeklerin biraz şey olması9
- melissa vargas4
- sınıf kini2
- karım yaparım seni2
- bad boy5
- anın görüntüsü14
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular2
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- nickten isim tahmini yapmak25
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- yahudi şapkası2
- bu devirde 500 liralık telefon kullanan fakir2
ezik domatesten yapilan sosumsu yiyecek maddesi.
pazardan alirsin bir kilo domates ama adam genelde ezikleri doldurmustur. ne yapacaksin? tabii ki salca.
bir guzel ezeceksin o domatesleri iyice. suyunu suzup, guneste kurutup bidona/tenekeye/kavanoza basacaksin.
ama yemek pisirecegin anda salcayi kavanozdan alman; onun aslinda parca pincik ettigin, iyice ezdigin, pure haline getirdigin bir domatesten oldugu gercegini degistirmez. o istedigi kadar ben salcayim desin, biz gercegin ne oldugunu biliyoruz. aslinda o da bunu biliyor, o yuzden buzdolabinda derinlere saklaniyor. beni gormesinler, belki gercegi unuturlar diye (bkz: devekusu basini kuma gomunce gorunmuyorum sanirmis). ama bilmez ki buzdolanin derinlerinde kalan salca unutulur, unutulunca da kuflenip atilir.
aslinda basta kullandigin domatesin; pazardan aldigin ezilmis domates olmasinin da onemi yoktur. ister duzgun, ister ezilmis domates. sonuc ayni iste; salca. yani istisnalar kaideyi bozmuyor (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
pesinen edit: entrynin moderator olan yazarla ilgisi yoktur. copteki kavanozla ilgisi vardir.
vermezsem catlarim bakinizimsi editi: (bkz: yersen)
pazardan alirsin bir kilo domates ama adam genelde ezikleri doldurmustur. ne yapacaksin? tabii ki salca.
bir guzel ezeceksin o domatesleri iyice. suyunu suzup, guneste kurutup bidona/tenekeye/kavanoza basacaksin.
ama yemek pisirecegin anda salcayi kavanozdan alman; onun aslinda parca pincik ettigin, iyice ezdigin, pure haline getirdigin bir domatesten oldugu gercegini degistirmez. o istedigi kadar ben salcayim desin, biz gercegin ne oldugunu biliyoruz. aslinda o da bunu biliyor, o yuzden buzdolabinda derinlere saklaniyor. beni gormesinler, belki gercegi unuturlar diye (bkz: devekusu basini kuma gomunce gorunmuyorum sanirmis). ama bilmez ki buzdolanin derinlerinde kalan salca unutulur, unutulunca da kuflenip atilir.
aslinda basta kullandigin domatesin; pazardan aldigin ezilmis domates olmasinin da onemi yoktur. ister duzgun, ister ezilmis domates. sonuc ayni iste; salca. yani istisnalar kaideyi bozmuyor (bkz: istisnalar kaideyi bozmaz)
pesinen edit: entrynin moderator olan yazarla ilgisi yoktur. copteki kavanozla ilgisi vardir.
vermezsem catlarim bakinizimsi editi: (bkz: yersen)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar