bugün

pkk nın kaçırdığı 13 görevlinin şehit edilmesi

Sanki bir başarısızlıkmış gibi takdim edilmeye çalışılan operasyondur.

48 pkklı ölü, 2 pkklı sağ ele geçirildi. Pkk'nın leşlerini gizleme ve alandan uzaklaştırma taktikleri biliniyor. Bunlar ele geçirilenler.

Bir bombayla 30 pkklıyı hacamat etmek gibi fanteziler de tam bir saçmalıktır. Pkklılar toplu halde açıkta beklemiyor bomba yemek için. Anlaşılan helikopterlerin yanaşabilmesi için uçaksavar veya manpad tespit edilen her hedefe bomba yağdırılmış ki pahalı bir çözüm olsa da normaldir. Neden ihalar değil, jetler kullandı bilmiyorum. Belki o arazide ve hava koşullarında havadan tam isabet sağlamak mümkün olmadığı için iha'ların taşıyamayacağı kadar ağır mühimmatların kullanılması uygun görüldü.

Mağaralar sığınak delici bombalarla vurulamaz. Üstlerindeki dağa atom bombası bile sirayet etmez. Meğer ki mağara girişinden içeri bomba atılabilsin ki onun da yapıldığı olmuştu. Fakat her zaman mümkün olan bir iş değildir. Ayrıca mağaralar zigzaglı kazılır. ağzına bomba atılabilse bile içeriye fazla etki etmez.

Pkk'lılar öyle kan içici domuzlar ki yıllardır yanlarında tuttukları askerlerimizin kafasına soğukkanlılıkla sıkabiliyorlar. Sıktın da eline ne geçti? Türkiye'nin askeri mi bitti? Bunların ışid hayvanlarından zerre farkı yoktur.