bugün

devletimizin yanındayız

Beton bir Ulusalcı, Atatürkçü olarak her daim devletimin yanındayım. #devletiminyanındayım

Dünkü eylemlerde içeri alınan 107 gencin sadece 7'si Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi çıktı, geriye kalanlar ise provokatör birer terör sempatizanı.

Bu büyük bir tehlike.

30 yıldır Atatürkçülüğü, sosyalizmi bir kılıf olarak kullanan güruh, polis nefreti aşılamak adına 'Boğaziçi Üniversite öğrencisi' maskesi taktı ve halkı kışkırtmaya devam ediyor anlayacağınız.

PKK'nın ve DHKP-C'nin koyun gibi güttüğü Beyaz Türk gençleri, kadın hakları örgütleri, lgbt örgütleri ve hatta bağımsız aktivistler, bu gençler kimler tarafından nasıl yönlendirildiklerini bilmiyorlar.

Kadın Hakları Örgütlerini anlıyorum, sevgilileri onları cinsel obje olarak görüyor ve kullanılmış hissettikten sonra bir suçlu arıyorlar, lgbt örgütlerini de anlıyorum, ailelerinden baskı görüyorlar ve suçlayacakları birilerini aramaya başlıyorlar.

Fakat bu olay her ne kadar büyüyecekse o denli kutuplaşacağız.

Bunun olmasını istemiyorum, çünkü kimler eliyle bu olayların yönlendirildiğine dair gayet net bilincim var.

PKK bildirisine imza atan Gülay Barbarosoğlu gibi geçmiş rektörlere özlem duyan sahte solcu, gerici-kabileci güruhun koyun gibi güttüğü Beyaz Türk genci kızlarımızın ve homoseksüel kardeşlerimizin uyanmasını diliyor ve üzülüyorum.

Bir gün çok pişman olacağız fakat iş işten geçmiş olacak.

Üniter yapımızı, ulusal birliğimizi solcu kisvesi altında tehdit eden Mezhepçiler ve Kürtçüler tarihimiz boyunca yaptıkları gibi tekrar benzer şeyleri bize yaşatıyorlar.

Bu şekilde aynı 100 yıl öncesinde ataları Seyit Rıza'nın ingiltere'ye mektup yazarak emperyalizme ve kapitalizme hizmet etmesi gibi, torunları da tertemiz gençleri devşirerek aynı geleneği devam ettiriyor.

Uyan ey halk!

Uyan!

(bkz: aşağı bakmayacağız/#44400100)