ne mutlu türküm tabelalarının kaldırılması

Ne mutlu türk'üm diyene sözüne bile ırkçılık diyen denyolar var... Ulan sizi parayla mı gönderiyorlar buraya embesiller? Irkçılığın tam olarak anlamını bile bilmeyen adamlar, gelmiş burada tespit kasıyor.

Bu sözün atatürk'e ait olduğunu biliyorsunuz di mi? Atatürk, ırkçı mıydı yani? Değildi. Ulan var ya, fransa'da yaşayan bir ermeni, gerine gerine ben fransız vatandaşıyım der, diğer avrupa ülkelerinde de böyledir bu.. Bir türkiye'de sorun çıkıyor sadece. Türkiye'nin bir ulus devlet olduğunu farkındasınızdır umarım.. Ayrıştırmaymış. Yapma ya? Sen o ayrışmayalım dediğin halkla, hiçbir zaman birlik olmadın be enayi, be andaval. Bu sözde hümanistlere aşırı aptal diye boşuna demiyorum ben. Bu ülkenin vatandaşı olan herkes, paşa paşa anayasaya göre türk vatandaşı sayılır. Ulus devletlerde, üst kimlik önemlidir. Kimse senin etnik kökeninle ilglenmez.

Vallahi, ben de bu ülkede kürtçülüğün bu kadar yükselmesinden rahatsızım, o ne olacak? Kürdo sevici denyolar bundan çok memnun tabii ki. Yok öyle yağma. Sizin gibi gereksizler, rahatsız olacak diye türk ismi yok olacak değil. Bu ülke türk milletine aittir. Bu milletin kanını emenlere, bu millete kendini ait hissetmeyenlere değil.