bugün

sözlük yazarları burada kendilerinden bahsediyor

Fobim yoktur, hobim az biraz var.
Her türlü başarı benim için motivasyondur, misal yazı yazıyorum güzelce yazmışım bu bir başarıdır ve hemen motive olup sonraki işime geçerim.
Keyfime düşkünümdür az biraz.
Kimseye söz vermem buna ailem dahildir, kendime verdiğim tek söz babamın küçükken beni dövmesi oklavayla hemide ağladım fakat o gece bir söz verdim "kimseden dayak yemeyeceğim" diye 24 yaşıma geldim çok şükür gözümü korkutan yada beni dövecek biri olmadı, sözümü başarıyla tutmaya devam ediyorum.
Sanılan aksine yani genele bakarsak, kimseye benzemem kimsede bana benzemez şunu şöyle açıklayayım mizahı severim ve buna karşılık değerler pekte umrumda olmaz fakat çoğu insan bu konuda sınırlarını çizmiştir.
Sınır demişken asla kendi prensiplerim dışına çıkmam.
13 yaşımdan sonra kafamda çakan şimşekle harekete geçtim, hayat oldukça zordu.
Kısa denebilecek zamanda yakın arkadaş ve akrabalarımı toprağa verdim, ölümün korkusunu bu şekilde atlatmıştım ayrıca bu korkudan sonra kendimi biraz daha iyi denilen işlere adadım.
Arkadaşlarımı iyi seçmiştim, kendileri ile iyi geçiniyorum bayağı iyi elemanlar.
Ufak tefek takıntı yaptığım şeyler var özellikle ikili konuşmalarda karşı tarafı iyi anlıyorum fakat bazen yanlış kelime kullanılınca ortalık gerilsin istemeden bunun nedenini soruyorum, anlaşmayı seviyorum.
Şimdiye kadar hep başardım, ne insanlardan nede baskılayıcı psikolojiden dolayı geri adım attım.
Zamanla gelişen karakterim ve psikolojim ile yıkılmaz denebilecek bir insan oldum.
Henüz 24 yaşındayım önümde uzun yollar var, en iyi planla beraber sıkıntısız ve mutlu şekilde ilerleyeceğim inşallah.
Ayrıca kafa yorduğum meseleler yüzünden ilişkilerim biraz hasarlıydı hep, kendimden emin oluşum ve sağlam karakterim yüzünden istenilen kişi olamadım o kızlar yada kadınlar için ama olsun, onlar sayesinde deneyim kazandım onlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Tek konuda uzman olmak yerine, bir çok konuda bilgi sahibi olup, kendi fikrim ve bilginin ışığında ilerlemek bana daha doğru geliyor.
Buraya kadar okumuşsanız, yolunuz açık ve her daim ışıklı olsun.
Kendinize iyi bakınız efendim.