bugün

guitar hero world tour

tarafımdan az önce medium seviyesinde bitirilmiş oyun.

yorumlarımız da var elbet :

- çok serbest bir oyun olmuş öncelikle, istediğiniz konserde çat diye çalabiliyor olmanız güzel. ama bu aynı zamanda oyunun çok daha kolay bitirilebilmesini sağlıyor o ayrı.

- oyun yine çok kolay başlasa da son konserde baya zorlaşıyor işler. özellikle trapped under ice ve hot for teacher medium için bile epey zor kaçmışlar. hard'da falan düşünmek bile istemiyorum. yalnız zor olanı başarmanın zevki de ayrı olduğu için, trapped under ice çalarken "oha metalika çalıyorum ulan ühühü" şeklinde gözlerinizden yaş gelmesi de olası.

- beginner adı altında yeni bir zorluk seviyesi eklenmiş. bunun neden yapıldığını anlayamadım açıkçası, easy çalmayı becerememe gibi bir problem yaşayan olmuş muydu ki acep daha önce?

- şarkı seçimleri bence serinin üçüncü oyunundaki kadar başarılı değil. coldplay'in gelmesi güzel olmuş falan filan tamam da, üçüncü oyunda çalmak istemediğim şarkı yok gibiydi. bu oyunda 4-5 şarkıya takılıp kalmış durumdayım, aynı bağlayıcılık yok gibi.

- tool için ayrı bir paragraf açmak lazım tabii. üç şarkı birden olması mükemmel olmuş. schism çalarken bileğiniz kopuyor ama olsun, çok keyifli. parabola çalarken de fazlaca nota kaçırmanız olası, şarkı bu kadar gaz olunca yerinizde duramıyorsunuz, hop hop zıplıyorsunuz çünkü.

sonuç olarak ziyadesiyle güzel oyun olmuş. beklentilerimi tam anlamıyla karşıladığı söylenemez, ama sonuçta guitar hero, sonuçta yeni şarkılar, sonuçta bilek ağrılarının geri dönüşü. oynayın, oynatın efenim.