bugün

avrasya tüneli için verilen garantili araç sayısı

eğer 25 milyon araç ise o sözleşmeye imza atanın parmaklarını kırmak elzemdir. babam olsa affetmem çatır çutur kırarım..

ulan hemen hemen her gün en az 1 defa anadolu yakasına geçiyoruz iş için. iş yeri zaten bakırköyde sahile yakın tünele ulaşmamız kolay oluyor. ben geçmesem şirketteki elemanları yolluyorum. avrasyadan ufak araç ile geçiş "36 lira" şu anda. minibüs kamyonet ise 54 lira. "54" lira.. şimdi haftada 1-2 defa geçersin hem vakitten tasarruf için hemde elemanlar köprü yollarında perişan olmasın diye avrasyadan gönderirsin koymaz. ama haftanın 6 gününde 20 defa karşıya geçip geri geliyorsan o tüneli nasıl kullanacaksın ? sadece biz değil hiçbir işletme bu masrafı göze almaz. bireysel araçları olanlar zaten karşıya niye gidip gelsinler sürekli.

yani demem o ki avrasya tüneli sık kullanılan ve son derece faydalı, iyi düşünülmüş bir hizmet olsa bile ( ki avrupa yakasındaki girişi evimin hemen dibinde bence öyle ) genede bu kadar masrafı göze almaz her gün herkes. bunun fiyatını çekersin binek araçlarda 15 liraya büyük araçlarda 25 liraya o zaman 25 milyon değil 50 milyon araçta geçer. işletmesini verdikleri adamla paraları mı paylaşıyorlar ne yapıyorlarsa 36 lira istiyorlar ufak araçtan. sonrada garanti araç sayısına ulaşılamadı. ulaşılamaz tabi..