bugün
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- hangi şehrin neyi meşhur4
- saç dökülmesi4
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- yazın yorganla yatan insan4
- gecenin şiiri5
- arkadaşlar bugün kavga yok mu3
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- mikrodalgaya sucuk koymak4
- bu saatte yenebilecek şeyler3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması4
- en hakiki mürşitteki ilim2
- brad pitt5
- mason greenwood5
- çaylak olunca hissedilenler4
- aylık 442 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- asteğmen7
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- kendi kendine konuşmak2
- yazarların bildiği en kötü küfür4
- kader2
- yastığa sarılarak uyumak3
- memduh bashgan14
- tarhana içen kıroyla işim olmaz yürüü diyen kız4
- nihoşun ölümü16
- artı oy alma yolları3
- moderatörlere sesleniş5
- fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi hasreti3
- klimayı icat eden adam2
- kezoların burada kibirlenmesi2
- tavsiye2
- anderson talisca3
- renault 9 broadway4
- fenerlilerin yine gaza gelmesi2
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- ilginç rüyalar3
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- tuba büyüküstün7
- aylık 440 bin lira iyi para mıdır sorunsalı4
- simko39
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- rambo ariel ortega8
- gammaz çetesi çökertildi11
- sevmediğiniz iki yazarın kavga etmesi3
- mohamed salah ghaly8
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- g'i l d'e d l'i l y3
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
van damme'in yillarin söhretinin icinde biriktirdigini sinemasal bir sölenle mükkemele yakin bir sekilde kustugu bir film olmus.
90'li yillarin basinda ilkokul cagini yasamis birisi olarak (ve de o zaman icin dogal olarak) sinema ve filmlere olan merakim ve manyakligim van damme-stallone-arnold üclüsü ile baslamisti. arkadaslar arasinda filmlerin muhabbetini yapar, dövüs sahnelerini tekrarlamaya calisir ve de bu üclüden hangisinin filmleri daha iyi diye yerdik birbirimizi.
benim favorim van damme'di. ancak lise yillarina geldigimde yaptiginin 'kalitesiz dövüs filmleri' gercegini kavramaya baslamistim.
ama benim kendisine olan merakim hic bir zaman azalmadi. sagda solda nerde kendisiyle ilgili haber görsem okur, ne zaman kendisini televizyonda görsem merakla basina gecer izlerdim(izliyorum). o yüzdendir ki bugüne kadar cekmis oldugu tüm filmleri seyrettim. bir tanesini bile kacirmadan!
ama ne yazik ki, özellikle de 2000'li yillarin basindan beri gözle görülür bir düsüs yasayan van damme'i hep merak ederdim, "acaba bir gün yeniden bir patlama yapar mi? yaparsa nasil olur?" diye. iste bu soruma cevap niteliginde 'cuk' diye oturan bir film yapmis van damme.
oturup 'cok güzel' olmus desem, havada kalan bir yorum yapmis gibi hissederim kendimi. cok fazla detayina girmeden demek istedigim;
öz elestiri, kendisiyle dalga gecebilmek, itiraf, kaybetmek, kazanmak, ask, hüzün, para, yokluk ancak bu kadar güzel bir sekilde o 5 dakikaya sigdirilabilirdi.
90'li yillarin basinda ilkokul cagini yasamis birisi olarak (ve de o zaman icin dogal olarak) sinema ve filmlere olan merakim ve manyakligim van damme-stallone-arnold üclüsü ile baslamisti. arkadaslar arasinda filmlerin muhabbetini yapar, dövüs sahnelerini tekrarlamaya calisir ve de bu üclüden hangisinin filmleri daha iyi diye yerdik birbirimizi.
benim favorim van damme'di. ancak lise yillarina geldigimde yaptiginin 'kalitesiz dövüs filmleri' gercegini kavramaya baslamistim.
ama benim kendisine olan merakim hic bir zaman azalmadi. sagda solda nerde kendisiyle ilgili haber görsem okur, ne zaman kendisini televizyonda görsem merakla basina gecer izlerdim(izliyorum). o yüzdendir ki bugüne kadar cekmis oldugu tüm filmleri seyrettim. bir tanesini bile kacirmadan!
ama ne yazik ki, özellikle de 2000'li yillarin basindan beri gözle görülür bir düsüs yasayan van damme'i hep merak ederdim, "acaba bir gün yeniden bir patlama yapar mi? yaparsa nasil olur?" diye. iste bu soruma cevap niteliginde 'cuk' diye oturan bir film yapmis van damme.
oturup 'cok güzel' olmus desem, havada kalan bir yorum yapmis gibi hissederim kendimi. cok fazla detayina girmeden demek istedigim;
öz elestiri, kendisiyle dalga gecebilmek, itiraf, kaybetmek, kazanmak, ask, hüzün, para, yokluk ancak bu kadar güzel bir sekilde o 5 dakikaya sigdirilabilirdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar