bugün

yobaz muhabirin ayar üstüne ayar yemesi

Beyni yok ve muhabir olmaya yeltenmiş. Bu daha çooook ayar yer. Taraflı muhabir olmaz. Kendi düşüncesine uygun laf etmeyenle kelime oyunu yapmaz, farklı görüşlere saygılı olur.
islamiyet'e hakaret ediliyor diyen bu kıt akıllıya sormak isterim.

Bu ülkede bakara makara diye ayetle dalga geçen bakan için ne yaptın?

Hadisçiler her gün peygamberimize şunu dedi böyle yaptı diye sayısız iftiralar atıyor, onu kırk erkek gücündeydi gibi ithamlarla uçkur düşkünü biri gibi gösteriyorlar. Bunun için ne yapıyorsun?

Kuran'da kul hakkı yemeyin, zulmetmeyin, çalmayın, iftira atmayın, kamu malından dokunmayın vb der. Kur'an'a ters işler yapan kendi içimizdekiler için ne dedin, ne yaptın?

Daha geçen hafta 7 şiddetindeki depremde insanların alın teriyle kazanıp aldığı evleri başlarına yıkıldı. Ama Papua Yeni Gine'de 7 şiddetindeki depremde bir Allah'ın kulu ölmemiş. Şimdi bu çöken binaları Fransa mı yapmış yoksa sorsan müslüman olduğunu söyleyen hırsız müteahhitler mi?

Son olarak, islam'a hakaret edilmesinden gocunan müslüman, Kur'an ın dediği gibi aklını kullanır, bilime sarılır, hak yemez, hırsızlık yapmaz, o ülkelerdeki halk refah içinde yaşar. Bir tane numunelik böyle bir müslüman ülkesi var mı? Yok. Öyleyse KAPa çeneni de düşün. Aklı işaret eden Kur'an'ı boş kafalar savunamaz.

Bu milletin boş konuşana ihtiyacı yok. Boş konuşana Doyduk doyduk. Yallah başka kapıya.