bugün

kadın erkek eşitliği

karşı cinsten* birden fazla kez çıkma teklifi, arkadaşlık teklifi almışlığım vardır. hatta ortaokulda aşk mektubu bile almıştım. teklifte bulunan sözkonusu kızların tamamı ruh hastası tiplerdi.

hiç tanımadığım halde yediği şeyden ikram eden kadınlar tanıdım. ancak hiçbirisinin yüzünde muhabbet yoktu. ya acıma vardı, ya yokluk korkusu, ya o an içinde bulunduğumuz toplumun baskısı vardı.

ben bana hiç sebepsiz kibar ve güler yüzlü yaklaşan kadınlar biliyorum. hepsi ya prim kaygısından, ya işveren korkusundandı.

ben beni öpen kadınları hatırlıyorum, havalı olduğumdandı. her şakama gülen kızlar tanıyorum, paramdandı. sabahtan akşama yanımda olanları arabam olduğu içindi. kocasını bırakıp gelenler kocasından daha iyi sikebildiğimdendi. işyerinde beni tutanlar, onların da işlerini yaptığımdandı. çaycı kızın beni sevmesi çayımı kendim aldığımdandı.

bir kadının bir erkeği sadece insan olduğu için kabul ettiğini gördüğüm an bu eşitliğe inanacağım. benim için şu an kadın erkek eşit değildir. travesti erkek eşittir... kusura bakmayın.
güncel Önemli Başlıklar