bugün

bir aşığın peşinden

harika bir nazif şenağlar şiiri;

savrulan hayallerin ardından
yüzüme çarpan eskort kartvizitleri
bir travestiye bilet aldırtan
yurdumun kaşlı burak özçivitleri...

mantığımla hareket etmek istedikçe ayaklarıma beton dökülmüşçesine olduğum yerde kalıyordum. götü güzele 40 gün derler ya, benimki de o hesap. bir tatlı gülüşüne dünyaları feda edebilirdim. tabi dünyalar benim olsaydı ve tatlı bir gülüşe sahip olsaydın şayet.

ilk kez anladım "sen çok iyi birisin" diyip reddedenlerin kafasından geçenleri. ilk kez anladım birini domaltmayı hayal etmeden de sevebilmenin mümkün olduğunu. utanmasam neredeyse, "ben şu mahalledeki götü güzel kızla evleneyim, sen de akşamları bize gel oturalım" diye teklifte bulunacaktım. iyi ki az da olsa utanmam varmış.

yemin ederim onu tanıdığım günden beri tüm kadınlar -annem dahil- inanılmaz aptal geliyor. tam umudumu yitirmiş, boynuna taş bağlayıp nehre salmışken çıkıverdi karşıma. şu an bir fırsat mı tepiyorum yoksa "ya abartma amk" diyecek birisinin yokluğunu mu çekiyorum, bilmiyorum. bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... iyi bağladım.

içimi dökme saatlerim gelip çattığında uludağı'nın sözlüklerine, bir kuş havalanır yuva yapmış saçlarına elveda diyerek. ve sen götten vermeyi aklından bile geçirmezken ben, her gece, hayalimde onunla uyuyorum. bir nazlı delik, nazlı nazlı kremleniyor... hiç ummazdın değil mi götü güzelim? hiç ummazdın...

hatıramdır. naçizane.
güncel Önemli Başlıklar