bugün

müge anlı ile tatlı sert

bir atv programı.

konuyu bilmeyenler için olay şu;

aleyna çakır olarak bilinen 21 yaşında bir kızcağız, sevgilisi ümit uygun adlı kişi tarafından darp edildi. bu kişi kızı darp ettikten sonra instagram üzerinden canlı yayın yaparak kızın baygın halini paylaşarak "öyle yapılmaz böyle yapılır" diye, kızı darp ettiğini kendi ağzıyla söyledi. bir süre sonra kız, intihar süsü verilmiş şekilde ölü olarak bulundu. lakin otopsi raporuna göre, intihar sırasında gerçekleşmesi gereken kemik kırılması gibi bulgular yok.

tüm görgü tanıkları programa bağlanarak ümit'in aleyna'ya yaptığı işkenceleri, attığı dayakları, onu ben öldürdüm dediğini anlattılar. ayrıca kız gece hayatında çalışıyormuş ve ümit kızın kazandığı parayı elinden alarak başka kadınlarla yiyormuş.

kızın komşusu tarafından çekilen ve ciyak ciyak bağırdığı duyulan ses kaydı bile mevcut. kız "ben onu seviyorum, evleneceğim" falan diyormuş, ama bir yandan da defalarca polise gidip kurtulmaya çalışmış. belli ki korkusundan öyle söylemek zorunda kalıyordu çevresine. zira eski sevgilisine de bir kavga esnasında "ben onu seviyorum, yapma" falan demiş ama, daha sonra ümit'in yanlarında olmadığı bir ortamda "korkuyorum, o yüzden öyle söylemek zorundayım" demiş. hatta yine çevresindeki insanlara "elinde uygunsuz görüntülerim var. abimin hayatı, ailemin hayatı mahvolur. ailemin yanına dönemem" dediği de biliniyor.

son zamanlarda "bu beni öldürecek" demeye de başlamış, ama ne yazık ki kurtulamamış.

şimdi, normal şartlarda tüm bu görgü tanıklarının ifadelerine ve canlı yayın videosuna bakılarak bu adam(!)ın gözaltına alınması gerekiyordu. ancak şu ana kadar öyle bir hamle yapılmadığı gibi, ümit denen tip arkam sağlam ayaklarına yatarak herkesi tehdit ediyor, müge anlı dahil...

bu arada, görgü tanıklarından biri bağlanarak, ümit'in annesinin bir yurtta çalıştığını ve oradaki genç kızları gece hayatına yönlendirdiğini söyledi. bunun üzerine bu konuyu araştırmak üzere bir müfettiş görevlendirildi ve akşamına kadın ölü bulundu. iddiaya göre kadın intihar etmişti, ama görüntüler ve arkasından çekilen video hiç de öyle olmadığı şüphesini uyandırıyor. üstelik kadının intihar notu bıraktığını ve ölüm sebebinin müge anlı olduğunu yazdığını iddia ediyorlar.

videoyu bulunca linki eklerim.

yani özetle, kendi üstlerinden suçu atmak ve olayı müge'ye yıkmak için uğraşıyorlar şu an, ama müge az önce programda ALLAH ömür verdikçe bu işin peşindeyim diyerek tavrını koymuş oldu.

tabi ki bir sürü detay var, ama olayın genel içeriği bu şekilde.

edit:
https://www.instagram.com...gU7i/?igshid=7y7s3jwtp8j3

video bu. kafalar güzel... hiç annesi, karısı intihar etmiş adamlar gibi duruyorlar mı, onun takdiri size kalmış.