bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- ona bir şey söyle3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak2
- okan buruk7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- sözlükteki galatasaraylılar3
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- iremga32
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- distopik film önerisi6
- dusan vlahovic9
- anın görüntüsü31
- velvet15
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- monica bellucci bakışı4
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- sözlükte marka olmak11
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- kedi tekmelemek11
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- galatasaray12
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- victor osimhen14
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sebahattin şirin21
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- lamba2
- ishal olmak5
- haftanın gammazları listesi25
- uludağ sözlük evreni9
- bir bela geliyor8
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- süleymancılar14
- galatahahahahahaha3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- alevi kızların alev alev yanması7
- yandım çavuş ayranı3
- z kuşağı3
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
“bu adliyeden zengin fetö’cüler sırf parası var diye elini kolunu sallayarak çıkıyorken beni birazdan tutuklayacaksınız. bu adliyeden sırf bazı tarikat mensuplarına yakın diye insanlar hüsnü şehadet ettirilerek serbest kalıyorken siz beni birazdan tutuklayacaksınız. bu adliyede rüşvetle dosyalar kapatılırken, siz beni birazdan tutuklayacaksınız.
şu anda burada sanık sandalyesinde bir metastaz yaşıyoruz. ben 27 yaşında tutuklanan bir gazeteciydim. 19 ay silivri cezaevinde tutuklu kaldım. cezaevine girerken de çıkarken de başım dikti. cezaevine beni gazetecilik yapmayayım diye soktular. ben barış terkoğlu ile ayrı koğuşta kalmama rağmen sızıntı diye kitap yazdım.
cezaevinden çıktım 'nerede kalmıştık' dedim. tüm dünyanın her yerindeki amerikan kriptolarında fethullahçıları araştırdım ve barış terkoğlu ile birlikte mahrem diye kitap yazdım ve en sonunda yine bu adliyenin de dahil olduğu bazı hakim ve savcıların da dahil olduğu kirli düzene çomak soktuğum için metastaz kitabımla karşınızdayım.
özetle ben 16 yıldır gazetecilik yapıyorum. hapise giren adamı hapisle korkutamazsınız. gireceğim ve orada da gazetecilik yapacağım. çıkacağım ve çıkınca da gazetecilik yapacağım. türkiye gazetecilik tarihi bunun gibi örneklerle doludur. tek derdimiz türk halkını aydınlatmaktır. korkuyu görmek için bana boşuna bakacaksınız."
tutuklanmadan önce yazdıkları.
şu anda burada sanık sandalyesinde bir metastaz yaşıyoruz. ben 27 yaşında tutuklanan bir gazeteciydim. 19 ay silivri cezaevinde tutuklu kaldım. cezaevine girerken de çıkarken de başım dikti. cezaevine beni gazetecilik yapmayayım diye soktular. ben barış terkoğlu ile ayrı koğuşta kalmama rağmen sızıntı diye kitap yazdım.
cezaevinden çıktım 'nerede kalmıştık' dedim. tüm dünyanın her yerindeki amerikan kriptolarında fethullahçıları araştırdım ve barış terkoğlu ile birlikte mahrem diye kitap yazdım ve en sonunda yine bu adliyenin de dahil olduğu bazı hakim ve savcıların da dahil olduğu kirli düzene çomak soktuğum için metastaz kitabımla karşınızdayım.
özetle ben 16 yıldır gazetecilik yapıyorum. hapise giren adamı hapisle korkutamazsınız. gireceğim ve orada da gazetecilik yapacağım. çıkacağım ve çıkınca da gazetecilik yapacağım. türkiye gazetecilik tarihi bunun gibi örneklerle doludur. tek derdimiz türk halkını aydınlatmaktır. korkuyu görmek için bana boşuna bakacaksınız."
tutuklanmadan önce yazdıkları.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar