bugün

aslını saklayan yazar

"ben seni babam o, bu, şu diye tehdit etmedim, aşağılamadım da. sadece ben 4 ilkokul, 3 lise değiştirdim ve bir şeyleri senden daha net gördüğüme inanıyorum dedim. gelipte burada ulu orta yazmanın nedeni de sana psikolojik olarak bulunduğun konumu açık bir şekilde yazacak kadar gözümde "cinsel obje" ötesi bir değerin olması. yani sana bazı realitelerden söz edebiliyor olmam. komiksin."

"eski erkek arkadaşımın köyünde çok güzel karşılanmıştım şahsen hiç de mezhep sorunu olmadı ailesiyle de yemeğime, çayıma varana kadar soframa konuldu."

"inanamıyorum. yemeğine, çayına kadar koymuşlar kızın köyde görüyor musunuz? o derece seviyorlarmış demek ki. e o zaman evlenseymişsiniz. gelipte sözlüğe "32 yaşında kocişsiz sözlük yazarı" gibi başlıklar açmazmışsın hem de. ne dersin? demek ki bir sorun olmuş. belli bir tribün edinmek için yaz bunları burada tamam. kadın olduğun için bazı olayları bilmiyorsun. genelde köylü insanları çocuklarının dışarıdan pek hazmedilmeyen türden kadın getirmesiyle gurur duyarlar, el üstünde tutulursun birkaç ay ama sonrasında çocukları da o gururu doruklarında hissedince ne yazık ki ayrılır. "32 yaşında koçişsiz kadın" gibi başlıklar açılır sonrasında."

diye düşündüren kadın yazarların,

"gelelim öteki vatandaşa. senin hakkında söyleyebileceğim çok şey var. evrim falan diyorsun ama ciddi anlamda yanyana gelsek kendini aciz hissedeceğin biriyim. buna şerefim üstüne ant içerim. sürekli başlıklarımın altında bana saldırıyorsun ve ben bunu görmezden gelince siliyorsun. çünkü senin hakkında yazmaya başlarsam o kadar çok yalanın dolanın var ki sabah olmaz. hatta bir tanesi var "yavuz kanuni'ye zehirli kaftan yolladı." diye çok kahkaha atmıştım. tek oğluna yapmış bunu yavuz yani. daha kötüleri de var da tek bir örnek veriyorum. buradan da anlıyoruz ki muhteşem yüzyıl izleyip tarih bilgisini oradan almış çocukların yazdığı bir başlık bu. muhteşem yüzyıl izleyip tarih bilgisinin olduğunu sanan cahil yobazlar her kesimden çıkıyor yani. gerçi o dizinin yapımcı ve senaristi de ataları osmanlı'ya karşı çıkan şahkulu isyanı'na katılanlardanmış. araştırınca bu çıkıyor. neyse ne. örneklendirerek sabah etmek istemiyorum güzelim 23 nisanımı. sonuçta bugün yılda bir çıkıyor karşımıza. sürekli ama sürekli yavuz'a saldırıyorsun. sonrasında gelmiş hiçbir şey yokmuş gibi mezheplere inanmıyorum yazıyorsun başka başlıklarda üstüne. e pkk'ya en çok yardımları yapan, bebek katilini besleyen, saklayan kasım süleymani ve türk düşmanı iran'a övgüler yağdırman ne iş? neyse parmak yormaya değmezsin daha fazla."

diye düşündüren çocuk yazarların da oldu başlık.

hiç kimse burada olduğu gibi görünmek zorunda değil bunun farkındayım. ama en azından neyseniz o olun. insanları kırmayın, incitmeyin. bir insanın inandığı dini inanca saldırmayın, bir insanın değerlerine saldırmayın. saldırıyorsanız da açık açık nedenini belli edin. yoksa küçük çocuklar bu sözlüğü okuduğunda etkilenir, sizin mezhepsel kininiz onlara aşılanır. evet bu sizin için iyi bir şey belki de ama kendi ailesine de düşman olabilir o çocuk sonrasında. sırf bir dine inanıyor diye bir kitleyi kötü de görebilir. o yüzden aslınızı saklayacağınız ve saklamayacağınız konuları iyi seçin. hadi kalın sağlıcakla.

hayatı yalan olan düz kafa insanlara daha fazla cevap vermemekle birlikte siyasi olarak neden bu kadar saldırgan olduklarını anlıyor olduğunuzu umuyorum.