bugün

alkolik oldum

görsel

bir arkadaş şöyle yazmış hakkında.

"33 şehit haberinden sonra daha doğru düzgün kaynak yokken insanların milliyetçi duygularıyla oynayarak konsantrasyonlarını ülkenin cumhurbaşkanına karşı nefret üzerine çekmeye çalışan insanlar var.

bir çoğu şehit haberleriyle birlikte buradan bize kaç oy çıkar mantığıyla "cumhurbaşkanı istifa" ya da "ali korkmaz cumhurbaşkanı korkar" gibi provakatif başlıklar açarak aslında gerçek yüzlerini belli etselerde, hala bu insanların farkında olmayan kitleler az değildir.

"idlibten gelenlerin tamamı terörist" diye düşünen bu mezhep faşisti zihniyetler, sevgili din kardeşleri esad için tek bir söz söylemez, babasının ve kendisinin milyonları katlettiğini görmezden gelirler. babasının yaptığı katliamları görmezden gelmezler, seviniyorlardır gizliden gizliye aslında.

genel özellikleri konuştukları kitlelere kendilerini ateist tanıttıkları halde laik, seküler, atatürkçü olduklarını iddia edip bunun maskesine sığınırken dinini yaşayan kitlelere sürekli saldırmalarıdır ve esad'ın fotoğrafına mel mel bakanlarken yazdıkları ilk entry'lerde bile övgü ve sevgi gösterisi yapmalarıdır."

garip bu arkadaşaymış demek ki.