bugün

her gün bir kürtçe kelime

Ah sizin şu genellemeleriniz ve kafatascılığınız. iki tane memleketinden utanıp büyükşehire yerleşen keko yüzünden kürtlerden mi nefret ediyorsun? Yazık sana.

Medeniyetle misafirperverliği nereden bağdaştırdın inan hiç çözemedim. Sizin medeniyet dediğiniz şeyler eğer metro kullanmayı bilmek, avmlerde takılmak ise kusura bakmayın, dağdaki iki köpek sürüsü yüzünden bize ne hizmet geldi ne -medeniyet-. Ayrıca birinin sana medeniyetin parfüm kullanmak değil kişisel temizlik olduğunu hatırlatması gerek.

Eski kürtler temizliğine dikkat ederlerdi, köy kokusundan başka bir koku alamazdın dedelerimizden biliyorum. Malum yeni nesil için saç makyaj gerisini boşver o sadece kürtlerde yok.

Murid'in intikamı, orta asyaya dön benim saf türk arkadaşım. Kanına hiç arap ortadoğu laz ya da rum kanı karışmamıştır oralara layıksın sen. Bir dna testi yapsak çorba gibi binbir türde çıkar genlerin. Dur tahmin edeyim sen hilal bıyık bırakıp göktürkçe türk yazılı kılıflı telefonuyla cafelerde elinde nargileyle milliyetçilik yapan türdensin değil mi? Sana da yazık dalga geçilmez ki. Umarım aynı ırkçılık sana yapılır demeyeceğim çünkü bu ağır birşey, kaldıramazsın insanlığına bakılmadan sırf ırkınla yargılanmayı.

Sevmeseniz de saygı gösterin. Sevgilerimle.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar