bugün

gözleri açık donan suriyeli bebek

ülkemizde suriyelileri eleştiren ve bu insancıkların dolduruşuna gelen bir kitle var ne yazık ki... gençlerimiz bilinçsiz olduğu için suriye gerçeklerini göremiyor, farsi haşhaşi dolü mumya sondü sonucu dünyaya gelmiş her insanın dediklerine inanıyorlar. peki gençlerimiz neleri bilmiyorlar da suriyelilerin kötü olduğunu düşünüp, ülkelerinin içinde yaşayıp sürekli isyanlar ve terör örgütleri kurmuş topluluklardan suriyelileri daha düşman yaklaşıyorlar?
Hasan Sabbah'ın "Türk Katli Vacip ve Sevaptır!" dediğini, ismaili Şii Alevi inancına mensup olanların da Selçuklu Veziri'ni Suikaste uğrattığını, kervan yollarında Türkleri katlettiklerini bilmiyorlar.
Timur'un Beyazıd'la Savaşı sonrası Osmanlı'dan kaçırdığı 30.000 Türkmen çocuğunu Şah ismail Hatayi'nin dedesine ödünç bıraktığını ve bunların da Osmanlı'ya misyoner olarak dönüp devşirdikleri binlerce Anadolu çocuğuyla 100-200 yıl sonrasında Şahkulu isyanı'nı başlattıklarını ve 50.000 Sünninin canına kıydıklarını bilmiyorlar.
Çadırvan Savaşı'nı bilmiyorlar.
Osmanlı'da Celali, Kurtuluş Savaşında Koçgiri v.b. içimizdeki isyanları bilmiyorlar ki biraz açmak gerekirse Sakarya Meydan Savaşından kaçan askerlerin %40'lık bölümü olan bu 1400 yıl önceki iran devşirmesi klan, savaşan gençlerin annelerine, kızlarına tecavüz edip, evlerini yağmalamıştır. Evet, evet hem de o sırada bölge savunması yapan gençlerin ülkesinde olmalarına rağmen Koçgiri isyanı'nda bunu yapmışlardır.
iran (Safevi) Şahı bizi içerden bölmenin daha kolay olacağını biliyordu ve Timur içimizden aldığı 30.000 Türkmen çocuğu onlara teslim edince büyük misyonerler olarak yetiştirildiler.
içimize koydukları devşirme tohum ve tomurcuklarıyla bizi içerden bölebilmek adına olmayan şeylere oldu diyecek, yapılmayan şeylere yapıldı deyip bizi içerden bölmek ise tek gayeleri.
Bakın çok ilginç, çomar-yobaz, Arap Sevdalısı deyip ezdikleri, aciz gördükleri insanlar olmasına rağmen, Sünni Araplara yaptığı işkencelerle, Murat Karayılan'ı yakalayıp tekrar bırakmasıyla, PKK'ya yardımıyla ve Ermeni Kuvvetlerinin liderleriyle, ABD Kuvvetleriyle fotoğrafları olan Kasım Süleymani'ye, Esad'a sevgi, saygı duyanlar var bizim içimizde.
Bilmeyenlere hiçbir sorgum yok ama ona güzelleme yazan bu içimizdeki bölücü tomurcuklar olduğu sürece söyleyecek söz bulamıyorum.
Yani arkadaşlar Suriye'de savaş yok diyen her insan yine Farsi Haşhaşi iran destekli Esad sevicisi olup, iran devşirmesi oldukları için Arap sevicisi dediği kitleden bin kat yobazdır ve sizi de bu şekilde dolduruyorlar.
E tabii başbağlar katliamı hiç anılmazken yasin börü hiç anılmazken berkin elvan ve sivas'ın sürekli anılıyor olması tesadüf olamaz herhalde?
Demokrasi anlayışları da şudur "öyle bir demokrasiye sahip olalım ki aynı esad gibi bir yönetimimiz olsun, mezhebi bizim mezhebimizden olmadığı için keselim, biçelim, yağmalayalım da kimse ses çıkarmasın. Çok mu şey istiyorum? Recep Tayyip bunu yapabileceğimiz bir yönetime sahip değil. Hayır, mezhep faşisti değilim canım barış-kardeşlik-birlik-atatürkçülük maskesi altında dhkp-c destekleyen akrabalarım var o kadar. solcuyuz * " Aynen böyle, ne fazla, ne eksik.
Şimdi buraya kadar okuduysanız biraz düşünün, neden bu kadar pkk'yı destekleyen abdullah öcalan denilen şerefsizi ülkesinde koruyan, murat karayılan'ı saklayan esad soyuna karşı sevgi besliyorlar da ülkenin %80'inin sahip olduğu mezhep esad'ı istemezken onlara öcü gözüyle bakıyorlar? yorum sizin.