bugün

gençler islama ilgisiz

HZ.MUHAMMED TÜRK OLSAYDI YiNE BU ÜLKEDE ATEiZM VE DEiZM YÜKSELiŞE GEÇECEKTi.MÜSLÜMAN OLMAK NASiP MESELESiDiR.EBU CEHiL VE ONUN GiBiLERi PEYGAMBERiMiZiN NiCE MUCiZELERiNi GÖRDÜKLERi HALDE YiNE ONLAR ONA iMAN ETMEDEN BU DÜNYADAN GEBERiP GiTTiLER.
Şimdi ki arapların ne islam'la ne medeniyetle, ne kültürle, ne insanlıkla bir alakası yoktur.Asr-Saadet devri sadece 30 yıl sürünce arapların arasında tefrikalar başladı.Dine önem verilmedi.Osmanlı devleti bunları 500-600 yıl yönetmeseydi bunlar yine eski cahiliye dönemini yaşayacaklardı.Zaten bunlar Osmanlı medeniyeti ve kültürünü de alıp yaşamadılar.Allah'da bunları her türlü sıkıntıya maruz bıraktı.Peygamberimiz bile bunlara bu dini tam olarak öğretemeden gitti.
Arap dünyasının kendilerine has doğru dürüst medeniyeti ve kültürü de yok.Bu insanlar bilim ve teknolojiye de önem vermediler.Bu yüzden bunlar hep geri kalmışlardır.
iSLAM DiNi CiHAN ŞÜMUL BiR DiNDiR.O, HER TÜRLÜ IRKTAN OLAN MÜSLÜMANLARA MAHSUSTUR.
iSLAM'I EN iYi YAŞAYAN YiNE TÜRKLERDiR.
ŞU SIRALARI ARAP DÜNYASINDA DA ATEiZM VE DEiZM HIZLA YÜKSELiŞE GEÇMiSTiR.ZiRA BiZ ONLARIN ÜZERiNDE iSLAM NiŞANESiNi HiÇ GÖREMiYORUZ.ONLARI YÖNETENLER iSE SiYONiST iŞBiRLiKÇiSi VE KÖLELERiDiR.
Biz türkler kendimizi araplara teslim etmiş değiliz.Ben Çepni Türk'üyüm.Asla araplara benzemek istemiyorum.
********
Eğer bu islam dini Türklerin üzerine gelseydi bu seferde Araplar "bu din Türklerin dinidir, biz onu kabul etmiyoruz" diyeceklerdir.Eger sizler bu dine ırkçı ideoloji penceresinden bakarsanız çok yanılırsınız.
Nitekim şu iki ayette bu hususta bir aydınnlatma vardır.
*iBRAHiM SURESi-4.*
Allah´ın emirlerini onlara iyice açıklasın diye her peygamberi yalnız kendi kavminin diliyle gönderdik. Artık Allah dilediğini saptırır, dilediğini de doğru yola iletir. Çünkü O, güç ve hikmet sahibidir.
*FUSSiLET SURESi-44.*
Eğer biz onu, yabancı dilden bir Kur´an kılsaydık, diyeceklerdi ki: "Ayetleri tafsilatlı şekilde açıklanmalı değil miydi? Arab´a yabancı dilden kitap olur mu?" De ki: O, inananlar için doğru yolu gösteren bir kılavuzdur ve şifadır. inanmayanlara gelince, onların kulaklarında bir ağırlık vardır ve Kur´an onlara kapalıdır. Sanki onlara uzak bir yerden bağırılıyor da Kur´an´da ne söylendiğini anlamıyorlar.
********
Şimdi soruyorum size..Bu iki ayete göre bu islam dini arabın dini mi olmuş oluyor?.
Kur'an her dilden tercümesi yapılmaktadır..
Günümüzde nice gayrimüslimler iman ettiler ve islam ile müşerref oldular.Bunların hiçbirisi; "bu din arabın dinidir.Biz kabul etmiyoruz" demişler midir?
HiDAYETE ERMEK ALLAH'IN DiLEMESiYLE OLUR.iMAN HERKESE NASiP OLMUYOR.MAALESEF SiZLER BU KUR'AN'DAN NASiBiNiZi ALAMADINIZ.
MANEViYATINIZIN ÇOK GÜÇLÜ VE SAĞLAM OLMASINI iSTiYORSANIZ ALLAH'A TAM BiR iTiKAD VE iMAN iLE SADAKAT GÖSTERiP O'NA TEVEKKÜL GÖSTERiRSENiZ SiZi KiMSE YIPRATAMAZ.TECRÜBE EDiLMiŞTiR.