bugün

turk irkindan olmayan askeri mekteplere giremez

"türk ırkı" denilen bir şeyin olmadığını bilmeyen insanın beyanatı. homo sapiens'in yaşayan tek alt türü sapienstir(böylelikle homo sapiens sapiens olur bu alt türün üyeleri)
homo sapiens sapiens'in ise kabul edilen üç ayrı ırkı vardır(yalnız politik doğruculuk yüzünden bazı kişiler kabul etmediklerini söylerler. ama bu böyledir velhasılı kelam): kafkasoid, mongoloid, negroid.(ki hiç bir antropolog bunlar arasında saf olarak kalanının olduğunu düşünmez.). türk ismi ise, en minör genetik farklılıkların bile bittiği bu klasmandan sonra(ki ırk klasmanının sonrasında genetik kod/ortak ata yakınlığı bakımından toplum ve ardından da birey gelir, lakin insan toplulukları için-malumunuzdur, tarih boyunca oturduğu yerde durmayan ve birbirine girmeyi şiar edinmiş insan türüdür bu- böyle bir genetik kod/ortak ata yakınlığından bahsetmemiz biraz sakattır. özellikle bu devirde) bir millet adıdır.

neyse bu kadar bilimsel bombardımanla kafalarınızı bulandırdım. bulansın kardeşim! bulanmayınca noluyo? böle bi boku bilmeden mal mal konuşmalar oluyor. sosyal meşazımı da verdim. çekip gidiyorum.

edit: anlayabileceğiniz dilden konuşmadığım için çok üzgünüm. dur bi deneyim: "la şakir bah şindih hanı bu issanlar varya. hah onlar şincih..." yok pardon yapamıyorum, olmuyor.