bugün

sözlük yazarlarının itirafları

10 gün memleket havasından sonra yarın kürkçü dükkanına gidiyorum sozlukcan. insan hem burda kalmak hem de evine gitmek istiyor. O yüzden en güzeli ikisine yakın yerde oturmak. Bakalım, evimi kocamı da özledim ne yalan söyleyeyim. Hem sıkı bir ders çalışma temposuna girmem lazım. Haziranda yeterlik sinavim var, ne bok yiycem valla bilmiyorum.
Annemler için huzurlu bir hayat diliyorum. Bir an evvel evimizin kentsel dönüşüm zimpirtisina dahil edilip anamlarin bu evden çıkmasını istiyorum. Şaka gibi ama 20 yıldır oturduğumuz evde bir kere bile adam akıllı üst komşu rastlamadi sözlük. inanılır gibi değil. Allah anamlari bu konuda siniyor, ama ben korkuyorum işte. O yüzden tez vakitte Allah'ım selamet versin bizimkilere bu konuda da her konuda da. Kul hakkı denilen şey çok mühim, öğrenmek ve öğretmek gerek. Allah tüm hanelere huzur versin inşallah.
Bugün ayrıca babamın babası olacak yavsak pezevengin birinci ölüm yıldönümü. insan gerçekten hayret ediyor. Ölmeyecek gibi gelirdi. Annem diyor ki resmini bile görünce hemen kafamı çeviriyorum, bahsetme şundan hayatımda yok artık diyor. Adam ve karısı öyle bı zulumdu işte anam babam için. Umarım karısı da tez vakitte elden ayaktan düşmeden yerine yerleşir. Çok kızgınım onlara sözlük, bizim ailedeki ilk büyük ölüm bu sebeple çok kez sorguluyorum, düşünüyorum olanları,neler yaşadığını falan ama ilk olduğu için, üzüldüğüm için değil. Annemi babamı hasta ettiler. Anacim doktor Doktor geziyor şimdi. Babamda da mide hastalığı çıktı. Yani hayatımıza sıçtı gitti. Rahat etmesin dilerim. Sık sık annemin rüyasına girip yanıyorum deyip su istiyormuş. Hiç üzülmüyorum. Tek bir eğlenceli anim yok o insanla. 32 yasindayim ve dedem denilen adamla tek bı güzel anim yok. Sevilir mi boylesi? Sevilmez.

Neyse, şu salak üst komşu da yatıp zibarir inşallah da uyurum ben de. O yatana kadar sendeyim sözlük bilesin.

Son olarak, iyi ki varsın la sözlük.