bugün
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya8
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- kiraz cicegi kolonyasi40
- küt saçlı hatun8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması4
- mesih gelseydi4
- mal mıyım sorunsalı4
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- mutsuzken çirkin olmak8
- güne bir şiir dizesi bırak5
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- iskender10
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- parcalandim toparlanamiyorum33
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- ona bir şey söyle7
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- musa allah'ın varlığını sorgulayabiliyordu2
- insanları kölelikten kurtaran tanrı olan allah2
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- etli biber dolması yapan erkek9
- arkadaşlar ya3
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek2
- saygının ve ahlakın yeni nesli olmaz3
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- ismail kartal31
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- platon un mağara alegorisi15
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
- sardalya4
- true silik olsun10
- özgürlük nedir sorunsalı7
- resimdeki gözyaşları2
- ilk buluşmada falafel yemek4
- karınız için market poşetlerini taşır mısınız9
- yemek pişirirken hayatı sorgulamak4
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- sabahtan beri aç olmak5
- karınızı kucağınızda taşır mısınız16
- çay içen erkeklerden iğreniyorum ıyy diyen kız4
Bok gibi telefon.
Apple fanboylar bu duruma üzülmesin.
Bok gibi derken şu andaki piyasadaki telefonlarla kıyaslayınca bok gibi telefondur. Su an elimde iphone 11 ile yazıyorum.
Neden bu telefonumu yerdiğime gelecek olursam piyasadaki telefonlarIn kutusundan ortalama 25 45 V şarj aleti ile çıkarken bu telefonun kutusunda 5 V şarj aleti çıkıyor bu da telefonun ortalama 3. 3.5 saatte sarj edilmesi anlamına geliyor ki bende de durum aynen boyle.
Artık geceden sarj eder sabah da oyle kullanırsınız.
ikinci olarak telefon oyun oynarken hayvan gibi ısınıyor.
Telefon ısınmışken patlama korkusuyla oyunda kaldığım yerden de pek devam edemiyorum
Üçüncü olarak 828 p ekrana Çözünürlüğüne sahip lcd ekranı olan telefon. Bu su anlama geliyor siz 1080 p bir video açıp izlediğinizde dahi relefonunuz maksimum 828 p kadar görüntüyü alıp telefonunuzun ekranına veriyor. Aynı zamanda piyasadaki telefonlar amoled ekran kullanırken bu telefon bırakın oled ekranı lcd ekran kullanıyor. Bu da telefonun daha az parlak renkleri daha mat göstermesine sebep oluyor hatta Çoğu saman ekran parlaklığını fullemeden telefonun yazılarını okuyamıyorum zaten güneşli havada ekran parlaklığını fullesem dahi yazıları okuyamıyorum
Su an piyasadaki 2.5 3 milyarlık telefonların dahi 1080 p ekranı ve amoled ekranı varken 7300 telefonun ekranın bok gibi olmasının izah edilebilir yanı yok.
Neymiş efendim apple markaymış neymiş efendim apple telefonları hızlıymış yağ gibi kayıyormış. Sanki görende xaomi telefonlarını donmadan oynayamıyorsunuz sanıcak. Kaldı ki iphone 11de de arka planda dosya geçişleri yaparken ara ara telefonda kasmalar oluyor.
Sırf markaymış diye bu telefona gidip 7300 tl telefon vermeyin sonra üzülürsünüz. Güle güle apple fanboylar.
Edit tek güzel yanı telefonu ikinci el olarak sattıgınızda sahi iyi para yapıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.
Apple fanboylar bu duruma üzülmesin.
Bok gibi derken şu andaki piyasadaki telefonlarla kıyaslayınca bok gibi telefondur. Su an elimde iphone 11 ile yazıyorum.
Neden bu telefonumu yerdiğime gelecek olursam piyasadaki telefonlarIn kutusundan ortalama 25 45 V şarj aleti ile çıkarken bu telefonun kutusunda 5 V şarj aleti çıkıyor bu da telefonun ortalama 3. 3.5 saatte sarj edilmesi anlamına geliyor ki bende de durum aynen boyle.
Artık geceden sarj eder sabah da oyle kullanırsınız.
ikinci olarak telefon oyun oynarken hayvan gibi ısınıyor.
Telefon ısınmışken patlama korkusuyla oyunda kaldığım yerden de pek devam edemiyorum
Üçüncü olarak 828 p ekrana Çözünürlüğüne sahip lcd ekranı olan telefon. Bu su anlama geliyor siz 1080 p bir video açıp izlediğinizde dahi relefonunuz maksimum 828 p kadar görüntüyü alıp telefonunuzun ekranına veriyor. Aynı zamanda piyasadaki telefonlar amoled ekran kullanırken bu telefon bırakın oled ekranı lcd ekran kullanıyor. Bu da telefonun daha az parlak renkleri daha mat göstermesine sebep oluyor hatta Çoğu saman ekran parlaklığını fullemeden telefonun yazılarını okuyamıyorum zaten güneşli havada ekran parlaklığını fullesem dahi yazıları okuyamıyorum
Su an piyasadaki 2.5 3 milyarlık telefonların dahi 1080 p ekranı ve amoled ekranı varken 7300 telefonun ekranın bok gibi olmasının izah edilebilir yanı yok.
Neymiş efendim apple markaymış neymiş efendim apple telefonları hızlıymış yağ gibi kayıyormış. Sanki görende xaomi telefonlarını donmadan oynayamıyorsunuz sanıcak. Kaldı ki iphone 11de de arka planda dosya geçişleri yaparken ara ara telefonda kasmalar oluyor.
Sırf markaymış diye bu telefona gidip 7300 tl telefon vermeyin sonra üzülürsünüz. Güle güle apple fanboylar.
Edit tek güzel yanı telefonu ikinci el olarak sattıgınızda sahi iyi para yapıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar